Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Hogyan fogadják be a Japánok...

Hogyan fogadják be a Japánok a magyarokat?

Figyelt kérdés
Majd 1 év múlva mennék ki, a nyelvet rendesen megtanultam, jól beszélek, írok, olvasok szóval minden megvan ami egy hétköznapi élethez kell. De egy dologtól félek, hogy hogyan fognak befogadni? Mondjuk majd az egyetemen, a munkahelyen és úgy átlagban mennyire lesz nehéz ismerkednem. Előre is köszönöm a válaszokat! :D

2013. jan. 3. 01:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

2009-ben utaztam Zágrábba vonattal, és egy Japán lány ült mellettem a vonaton, aki európai körútján volt.

Beszélgettünk, stb. Zágrábban elváltak útjaink, Ő mmaradt Zágrábban, én pedig folytattam az utamat Splitbe.

E-mail címet cseréltünk, hogy majd írunk egymásnak.

Amikor visszatértem Splitből, akkor írtam neki, amire válaszolt is kb. 2 hétre rá.

Pár hét múlva írtam szintén, nos arra nem jött válasz. Küldtem Karácsonyi és Új Évi üdvözletet, amire szintén nem jött válasz. 1 év elteltével írt, hogy bocs, hogy későn írtam, de nagyon elfoglalt volt, elment Japánból Vietnámba dolgozni. Kis idő elteltével válaszoltam a levelére, amiben megpróbáltam érdeklődni, hogy mi a helyzet Vietnámban, hogy van, vannak-e barátai és testvérei stb...

Semmi válasz... Amikor volt a földrengés és cunami, akkor írtam neki, hogy minden rendben van-e, arra másnap már írt, hogy minden OK. Egyébként semmit nem tudok róla, szerettem volna barátkozni vele, de rájöttem felesleges, ha Őt nem érdekli, hogy mi van velem, akkor engem se.Megfogadtam, nem írok neki többé.

Tapasztalatom: távolságtartóak.

Kérdem én, bennem van a hiba a leírtak alapján??

28/F

2013. jan. 3. 08:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves Utolso,

Nem te voltal a hibas, de valljuk be erre lehetett szamitani.

Egyreszt az itt olvashato dolgok, marmint amiket leirtam a kerdezo kerdesei alapjan az Japanon belulre vonatkozott. Ott lehet baratkozni, meg esetleg akkor ha ugyanott el tartosan ahol te, mashogy nem igazan.

Masreszt ha en beszelgetek valahova menet az utitarsammal akkor nem biztos, h baratsagot akarok tole, inkabb csak unatkozom. Nekem is volt, hogy irt egy olasz srac hogy baratkozzunk, meg minden, en megis csak egy levelere valaszoltam, mert volt eleg dolgom, es egyebkent sem akartam kulfoldi levelezotarsat.

Nem veled van a baj, de nem sertodhetsz meg azert mert nem akar veled komolyan ismerkedni.

ui. elnezest az ekezetek hianya miatt

2013. jan. 3. 12:42
 13/13 anonim válasza:

az egyk barátnőm volt kint japánban: nagyon távolságtartóak,egyetemre járt de kb le se szarták a fejét :D egyáltalán nem barátkoztak vele,nem érdekelte őket.

végül 1-2 csajjal lett jóban,meg inkább vietnámiakkal :)

2013. jan. 4. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!