Ukrajna vagy Oroszország?
Alapfokú/haladó orosz nyelvtudással rendelkezem, ezt szeretném anyanyelvi környezetben 6-8 hét időtávon fejleszteni. Melyik országgal járok jobban nyelvtanulás, anyagi, kulturális élmény szempontjából? (ha jól tudom, 90%-os az átfedés az orosz és az "ukrán orosz" között. Talán olcsóbb és egyszerűbb választás lenne Ukrajna.
Ötleteket, észrevételeket várok, köszönöm szépen! G
Egyet értek az előzőekkel. De téged melyik hely, város vonz a legjobban? Azt is érdemes figyelembe venni.
Odessza eltér Ukrajna egészétől, valahogy sokkal "melegebb" (nem időjárásra értem), viccesebb város és a nyelvjárás is olyan külön 'odesszai', ami sehol máshol nincs. A hangulata sem hasonlítható más városhoz, ezért is vonzotta mindig a művészeket. Én egyértelműen oda mennék, de sokakat inkább Oroszország vonz.. Ott viszont egyértelmű hogy nem Moszkvába mennék, akkor már inkább Kijev. Moszkva egy nagy zajos város hihetetlen árakkal. Ha valaki nagyon szereti a nyüzsit akkor mehet oda, de több hetes nyelvtanulásnál inkább más városokba érdemes, van elég nagyváros Oroszoban is lehet válogatni..
Szerintem a saját személyiséged alapján dönts, ami jobban passzol hozzád és felkelti az érdeklődésed ilen szempontból, mármint tanulással kapcsolatban (is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!