Eljönne valaki velem tokyoba autoval?
Figyelt kérdés
Öten, hatan beülnénk egy kisbuszba, és irány japán. Kb 12,000 km
:D:D
2012. aug. 23. 23:21
11/15 anonim válasza:
Megtudhatom hogyan szándékoztál átkelni a tengeren egy autóval? Amúgy meg Tokió légi távolságban "csak" 9.000 km.
12/15 anonim válasza:
Én is megyek,és átugratjuk a tengert.
13/15 delusion válasza:
Gondolom nem lesz ebből semmi sajnos, de ha mégis lenne, engem mindenféleképp érdekelne a sztori.
14/15 anonim válasza:
El lehet jutni!!! Mégpedig Oroszországon át. Az útvonal a következő: Budapest-Moszkva-Kazany-Ufa-Novoszibirszk-Krasznojarszk-Irkutszk-Habarovszk-Vanino
Vaninoból komppal lehet átjutni Szahalin szigetére Khmolszkba, majd a szigeten átautózva Korszakovba.
Korszakovból pedig szintén komphajó megy Wakkanai-ba Japán északi csücskébe.
15/15 anonim válasza:
az előttem szóló jól látja végre valaki utánnanéz és nem csak rávágja, hogy nem lehet, irjátok be google térképbe,ad rendes utvonaltervet, én hobbiból a leghosszabb autós utat néztem, és Lisszabon-Vanino szerintem elég nagy táv a maga 13.407 kilométerével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!