Maldív-szigetek vagy Phuket?
Phuket!
Kivéve, ha nászútra mész! A Maldív-szigetek szép, de rohadt unalmas. Nászútra jó, de amúgy nem ér annyit, amennyi az ára. Tudom, kétszer voltam, ebből egyszer nászúton.
Mi tavaly novemberben voltunk Maldív szigetekenk.
Szerintünk kicsit sem unalmas, habár ez a pihenés országa, vagy is ha képes vagy lazítani, könyvet olvasni, bárban ücsörögni és órákat a vízben halakat nézegetni, esetleg masszásra menni és hajó kirándulásra, akkor Maldív.
Mi ki sem tudtunk jönni a vizböl olcsan csodát láttunk a vízalatt. habár már jártunk a karib térségben, de ez lenyügözöbb mindennél. de mindenképpen jó szigetet is kell választani, mert valahol kevesebb a hal, van ahol sokat kell uszni a zátonyig stb...
Ami még feledhetetlen a hidroplánnal szigetek felett.
Amiért bejött még, mert minöségi minden, az emberek rettentöen kedvesek, a kiszolgálás nem csak a jatt számít...
habár phuketen nem voltam, de nekem Thaiföld kicsit alacsonyabb szinvonalnak tünik, én oda úgy mennék hogy 1 hét körút az országban és 1 hét láblógatás a strandon.
maldív szigeteken meg tényleg a halak, a könyved, a koktélok és a massázsok amik érdekesek.
ja és még valami, sokan utaznak úgy hogy elöször 4-5 nap dubai majd 1 hét maldív, vagy 4-5 nap srílanka aztán maldív.
És az étkezést hogyan oldottátok meg?
pl vannak azok a kis villák és akkor oda hozzák az ételt vagy pedig bementek a szigetre és ott esztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!