Bangok melyik részén érdemes szállást foglalni? Pattaya vagy Phuket a jobb?
Bangkok központjában szeretnék lenni, közel a bárokhoz, bevásárlóközpontokhoz.
20éjszakát leszek ott Thaiföldon Pattayan, Bangkokban és Phuketen. Szerintetek hol mennyit kéne aludnom?
Phuketnek és Pattayanak melyik városrész a központi helye? (közel a tengerhez)
pl 4nap alatt meg tudom nezni Bangkokot, nem?
többi nap meg fele-fele Pattayan és Phuketen az jól hangzik? Phuketről azt hallottam hogy unalmas pár nap után, ez igaz?
Bangkokból elég 4 nap szerintem, ha csak várost nézni akarsz és nem vásárolgatni.
Igaz még Phuketen nem jártam, de közel hozzá, Krabin igen, és ott nem lehet unatkozni annyi látnivaló van. Mármint a környező kis szigeteken lehet kirándulni, mert rengeteg érdekes sziget van. Mivel Phuket is közel van a szigetekhez, ezért biztos az sem lehet unalmas.
Bangkokból még sok is 4 nap. Igazából első nap kialszod magad és max 2 nap elég megnézni mindent és este kurv@zni.
Pattaya közel van a fővároshoz, de szerintem nem olyan jó.
Phuket külső részei sokkal nyugisabbak és szebbek, a tengere is szebb, cserébe az éjszakai élet ugyan olyan.
pattaya olcsobb ,jobb,tobb csaj.
phuket szebb nyugisabb...
en most pattayan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!