Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Melyik a legélhetőbb távol-kel...

Melyik a legélhetőbb távol-keleti ország?

Figyelt kérdés
Ahol viszonylag jó az infrastruktúra, nincs mély szegénység, de az árak is alacsonyak. És persze a klíma is jó :)

2012. júl. 19. 10:07
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szerintem Tájföld fejlettebb részein. A klíma garantáltan jó és olcsóbb mint Magyarország. Kínának a nagyvárosai nagyon fejlettek a többi (jóval nagyobb) része nyomorog. Japánban olyan komoly gond a túlnépesedés (nem véletlen, nem lehet lakást venni csak ilyen 30-50 nm) est, hogy egyrészt nem szívesen látnak bevándorlókat mert nekik sincsen hely lassan másrészt tény, hogy nagyon fejlett, de drága is. D-Koreáról nincsen infóm de engem zavarna, hogy folyton leakar a szomszédom bombázni:)
2012. júl. 27. 00:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo! En vagyok aki kikoltozott Moszkvaba, de Moszkva nem tavolkelet, hanem inkebb kelet europa, Sziberiaban szegenyseg van, csak itt jo, de szerintem Kina is remek hely es a Diktatura csak mese, ezzel az erovel itt oroszban sincs demokracia, de munka es megelhetes van, en nem politizalok, es semmit sem erzek az ugynevezett putyin es medvegyev fele diktaturabol, csak melozok, bar epp ebben a honapban szabadsagon vagyok, de jol elek , jsokkal jobban mint otthon, menj batran Kina es Hong kong is jo hely, csak kell egy kis angol tudas, meg akarat, az ember itt kint visszakapja a megbecsuleset, a tissztesseget es az onbizalmat, amit otthon lerombol a tarsadalom! Udv!
2012. aug. 21. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!