Észak-Koreában milyen munkákat lehet vállalni?
Szerintem simán mehet. :) Elmész Bécsbe, a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság nagykövetségén, elmondod, hogy gyűlölöd a kapitalizmust, eleged van belőle, inkább agyon lövöd magad minthogy tovább itt éljél! Ezért hát politikai menedéket kérsz náluk. Szakmának meg mond azt, hogy fémpolírozó vagy. Ott van az a sok Kim Dzsong szobor, éjjel-nappal azokat szeretnéd polírozni, fényesíteni, ez minden vágyad, és fizetést sem kérsz ezért. Gyerekkori álmod, hogy ott telepedj le és ott éld le az életedet, minden reménységed a Szeretett és Nagyszívű Kim Dzsongban van...
Szerintem azonnal megadják a politikai menedéket, de még végleges letelepedési engedélyt és állampolgárságot is kapsz. :D Talán még nemzeti hős és példakép is leszel, megmutatják ország-világnak, hogy a kapitalista országokból a szegény elnyomottal náluk keresnek lelki békét és menedéket. :D
Na jó... komolyra fordítva, mivel semmi konkrét támpontot nem adott még senki neked, ha még nem tettél le az öngyilkossági szándékodról, akkor itt egy kis infó, ami elég hiteles. Érdemes elolvasnod, és elgondolkoznod. Engem is vonz a keleti kultúra, de nem egy olyan országban, ahol gyakorlatilag kenyérért sem tudsz úgy kimenni, (főleg külföldiként) hogy ne figyelnek.
És itt van pár fotó, k.b. ezt fogod látni egy éven át, ha egyáltalán kijutsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!