Minek érdemes tanulnom, ha Dél-Koreában akarok munkát?
안녕하세요
Angol tanárként 100% lesz munkád.
Egyéb munkakörökben nem igazán fogsz tudni elhelyezkedni, ha csak nem beszéled a nyelvet, vagy külföldi multinacionális cégnél helyezkedsz el. Nos, tanuld meg az alap Koreait.
Miért érdekel Korea ? Bármi egyéb kérdésed van felteheted, nagy a tapasztalatom Koreával kapcsolatban.
Németet hogy tudod? perfect?
"hozá álás kérdése"
behamzsolod angolt fluentlyre aztán jöhet koreai
közbe tanulsz és tanulsz.
mivel keleti nyelv gondolom ha nincs jó érzéked hozá sok idö lesz föleg folyékonyra megtanulnod
(én a helyedben Japán ban gondolkodnék nekem az tetszik de nemtudom...)
Sok sikert:)
Szia Annyeonghaseyo!
Kuldtem egy privat uzenetet remelem megkapod (mivel kuldes utan ismeretlen cimzettet ir a rendszer) amenyiben nem ugy kerlek vedd fel a kapcsolatot velem, mivel nagyon kivancsi vagyok a koreai tapasztalataidra! A kozeljovoben szeretnek kimenni!
Koszonom szepen,
gabor
Most jottem vissza (sajnos) Koreabol, csodalatos volt. Mennek vissza ismet dolgozni pld angol tanarkent. Valakinek van tapasztalata eteren??
Elore is koszi a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!