Októberben 1 hetet fogok Japánban, Tokióban tölteni. Kérdéseim vannak?
Milyen lesz akkor az időjárás?
Milyenek ott az emberek?
Tudnak angolul?
Milyen látványosságokat nézzek meg Tokióban?
Hány óra repüéővel Bukarestből? Egyáltalán indul onnan repülő?
Milyen Tokióban készült filmeket nézzek meg?
Érdekességek?
Hogy van a 18 évessnél fiatalabb személyekkel? Romániában élőknek kell vízum nem? Részletek?
Köszönöm
A kérdéseid nagy részét magad is megtudod keresni a googlen
- Milyen lesz akkor az időjárás?
A google segít
- Milyenek ott az emberek?
Japánok elég zárkózott népek,és nehezen barátkoznak. De ettől függetlenül hihetetlenül udvariasak,aranyosak, és segítőkészek. (legalábbis én ezt tapasztaltam amikor kint voltam)
- Tudnak angolul?
Annyira tudnak mint otthon a magyarok. Van aki tud van aki nem tud. A többség inkább a nem tud felé hajlik. De nagyon kedvesen kommunikálnak japánul, és mosolyogva javítgatnak ha japánul akarsz megszólalni..
- Milyen látványosságokat nézzek meg Tokióban?
- google segít
- Hány óra repüéővel Bukarestből? Egyáltalán indul onnan repülő?
- google segít
- Milyen Tokióban készült filmeket nézzek meg?
A travel channel csatornán rendszeresen mutatnak Japánról ismeretterjesztő filmeket.
- Érdekességek?
Tokióban nem szabad kihagyni egy buddhista templom látogatását (sok van,és érdemes bemenni a látvány miatt)
És nem szabad kihagyni a Tokió Nemzeti múzeumot. Egyszerűen nem lehet betelni vele,annyira szép..
-Hogy van a 18 évessnél fiatalabb személyekkel? Romániában élőknek kell vízum nem? Részletek?
Google segít
időjárás: [link]
(ha valami még kell írd be a gugliba: 天気予報 東京)
az emberek kedvesek, de angolul nem nagyon tudnak, bár legalább próbálkoznak. :)
Látványosság: [link]
repülőutat itt meg tudod nézni: [link]
a travel chanelnek van egy filmje (Tokió felfedve a címe vagy valami hasonló, az nagyon jó ^^)
talán októberben már van 紅葉, de nem biztos. de ha van, azt érdemes megnézni ^^ és októberben még két ünnep van: Október 2. hétfője
Az egészség és a sport napja (taiiku no hi)
(2000 előtt október 10-re esett ez az ünnep…ki lehet találni ki kotnyeleskedett bele…hát persze, hogy a Happy Monday System.)
1966-ban iktatták be az 1964-es olimpiai játékok tiszteletére.
Október 22.
Korok ünnepe (dzsidai macuri)
A kjótói Heian-szentély ünnepe, a város egyik legnagyobb turistalátványossága, amikor a japán történelem különböző korszakainak (és nevezetes figuráinak) színpompás kosztümeit viselő menet a volt kjótói császári palota főkapujától az 1895-ben épített Heian-szentélyhez vonul.
(az ünnepekről bővebben: [link]
a vízumos rész sajnos én sem értem nagyon, bocsi.
ne a google forditó nem segit nem ragoz
használj szótárat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!