Vízumot hogy kérhet valaki, aki Magyarországra utazik?
Ha megkaptad, elküldöd Neki!!! A postát nem ajámlom mert megbizhatatlanok!
Ha Ő megkapta akkor telefonál a magyar nagykövetségre kér időpontott vizumigényléshez.
A megadott idöpontba befárad, odaadja a meghívólevelet és 2 héten belül válaszolnak hogy megkapja e a vizumot.
Sajnos ha elutasitjak nem kell megindokolniuk.
Mivel én "rokont" anyóst hivtam ezért szerencsém volt
családlátogatási vizumot 30 napott kapot.
Beszéltem előtte egy ügyintézövel /20e/ lett volna ezért magam csináltam, és az azt mondta ha nincs semmiféle rokoni száll ugyse adják meg. Azért én hivtam mert az én lakásomba lakunk és igy egyszerübb volt. Csatoltuk a házasággi levelünket is hogy igazoljuk hogy ő a párom édesanyja.
Probáld meg, magszimum buksz
(6000ft tulajdoni lap, 4000ft okmánybélyeg, és a posta 8000ft)
de legalább megprobálod és te megtettél mindent.
A BÁH ba bekell menned a nyomtatványért és akkord kérd meg hogy beszélhess eggy ügyintézövel, pontosan elfogja mondani mennyi rá az esély.
De te könnyen ki tudsz menni hozzá 24 órán belül vizumot kérhet nekd Ő. Neked csak az utleveled másolatátt kell elküldened akár emailben is.
Nem értem hogy a közjegyzönek ehez mi köze?
A kitöltött nyomtatványt a Bevándorlási és állampolgársági hivalba kell bevinni a többi papirral együtt személyesen neked vagy aki meghivja.
Közjegyzöhöz egyáltalán nem kell menni!!!
csak a bevándorlási hivatalba.
Gondolom minden nagy városba bevándorlási hivatal,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!