Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Vízumot hogy kérhet valaki,...

Vízumot hogy kérhet valaki, aki Magyarországra utazik?

Figyelt kérdés
Szaud Arábiából érkezik egy ismerosom 1 hónapra, leirnátok nekem milyen papirokat kell kitoltenem es mikre kell ugyelnem?
2012. máj. 23. 18:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Jó sok.. a papírokat budapesti nagykövetségre kell küldeni vagy a meghívott országába?
2012. máj. 26. 21:57
 12/20 anonim ***** válasza:

Ha megkaptad, elküldöd Neki!!! A postát nem ajámlom mert megbizhatatlanok!

Ha Ő megkapta akkor telefonál a magyar nagykövetségre kér időpontott vizumigényléshez.

A megadott idöpontba befárad, odaadja a meghívólevelet és 2 héten belül válaszolnak hogy megkapja e a vizumot.

Sajnos ha elutasitjak nem kell megindokolniuk.

Mivel én "rokont" anyóst hivtam ezért szerencsém volt

családlátogatási vizumot 30 napott kapot.

Beszéltem előtte egy ügyintézövel /20e/ lett volna ezért magam csináltam, és az azt mondta ha nincs semmiféle rokoni száll ugyse adják meg. Azért én hivtam mert az én lakásomba lakunk és igy egyszerübb volt. Csatoltuk a házasággi levelünket is hogy igazoljuk hogy ő a párom édesanyja.

2012. máj. 26. 22:12
 13/20 A kérdező kommentje:
Akkor magyarán nekem semmi esély, hogy én meghivhassam, mert nem állok vele rokoni kapcsolatban..?
2012. máj. 26. 22:15
 14/20 anonim ***** válasza:
De kérlek ne érts félre szeretném ha sikerülne meghívni csak nagyon nehéz. Sok barátunk van akit szerettünk volna 2 hétre meghívni hogy elmenjünk a balatonra, vagy valahova de sajnos nem sikerült. Annak ellenére hogy nagyon jó munkájuk van és saját házuk anyagilag is jól állnak és semmi pénzért nem települnének át
2012. máj. 26. 22:15
 15/20 A kérdező kommentje:
Azt mondták csak az első meghivás nehéz utána már könnyen jöhet jövöre. Főleg szaúdban... Már két éve várok erre a találkozásra nagyon elszomorítana ha visszautasítanák :(
2012. máj. 26. 22:18
 16/20 anonim ***** válasza:

Probáld meg, magszimum buksz

(6000ft tulajdoni lap, 4000ft okmánybélyeg, és a posta 8000ft)

de legalább megprobálod és te megtettél mindent.

A BÁH ba bekell menned a nyomtatványért és akkord kérd meg hogy beszélhess eggy ügyintézövel, pontosan elfogja mondani mennyi rá az esély.

De te könnyen ki tudsz menni hozzá 24 órán belül vizumot kérhet nekd Ő. Neked csak az utleveled másolatátt kell elküldened akár emailben is.

2012. máj. 26. 22:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Amugy hány éves? Tanuloi vizum?
2012. máj. 26. 22:25
 18/20 A kérdező kommentje:
lasan 18 vagyok, de én semmiképp sem akarok Szaúdba menni. Amugy Budapestre muszáj elmenni? A kitöltendő papirok neten is fenn vannak és majd itt aláiratom közjegyzővel, nem?
2012. máj. 26. 22:29
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem értem hogy a közjegyzönek ehez mi köze?

A kitöltött nyomtatványt a Bevándorlási és állampolgársági hivalba kell bevinni a többi papirral együtt személyesen neked vagy aki meghivja.

Közjegyzöhöz egyáltalán nem kell menni!!!

csak a bevándorlási hivatalba.

Gondolom minden nagy városba bevándorlási hivatal,

2012. máj. 26. 23:32
 20/20 A kérdező kommentje:
De a turista vizum miért kizárva? ismerosei is néha eljottek Eu-ba azzal.. ha valaki utazni akarna onnan csak mondjuk városnézésre akkor ezt tuti megkapja
2012. máj. 30. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!