Vízumot hogy kérhet valaki, aki Magyarországra utazik?
Az attól függ: milyen vizumot szeretnél neki?
Turista vizum az ő esetében kizárva (kivéve ha valamilyen rokona, testvér, feleség (nem muszlim házzaság), hivná mert akkor családlátogatási vizumot kérhetsz!
Akkor maradt a biznisz vizum (magyarul talán munkavállalási)
és a tanuloi vizum.
szoval elöször ird meg hogy mi célból hivnád.
Akkor nekem hazudtak BÁH-ba :)
Neked sikerült egy lakcimkártyával?
Nekem kelett a bankból egy papir hogy igazolni tudjam, hogy van annyi pénzem amiböl segíteni tudok rajta a beteg lesz és ne adj isten elhalálozik haza tudjam szállitani.
Egy papirt kelett irnom, hogy a lakásomba biztositom az elszálásolását.
A földhivatalból egy tulajdoni lap.
Egy munkáltatói igazólás.
okmánybélyeg,
és még sok sok minden na de nem untatlak biztos csak velem csinálták ezt
De ha te hivod neked kell a kereseti igazolas es minimal ber alatti fizetesre nem sok eselyt latok. ha meg anyukad hivja neki kell a banki igazolas. ketten nem hivhatjatok meg. ..
Sajnos havi 40ezer forint nem eleg ket ember kiadasaira. (bkv. etel.ital.gyogyszer.) stb stb... es a 300ezer nem fedez meg egy labtorest sem tudom hogy hulyen hangzik de ezt ok hangsulyozak mindig hogy ne adj isten meghal egymilio haza szallitatni. ha nem sajnalsz 10-20 ezret kifizetni a papirokra probald meg.
de azon felul amiket en leirtam az elobb meg sok mindenre szukseg lesz.
Utana neztel mar? Nekem ez uj. kozjegyzovek
l alairatni?
Nekem a BAV ba kelett mennem. ott kaptam a nyomtatvanyt amit kitoltottem. csatoltam a
. befogadonyilatkozatott
.tulajdonilapot (6-7000ft)
.bankszamlakivonatot
.munkaltstoi igazolas
.a meghivott szemely utlevelenek masolata
.okmanybelyeg (4000?ft)
A meghivolevelet (21600ft) DHL el kuldtem ki.
Kb egy honap mulva mar itt is volt.
De ok meg ezek mellet barmit kerhetnek meg.
Megkerdeztem nekunk nem kelett ott szponzor.
Es ha valamiert egyszer mennel kozjegyzohoz keszulj fel nem lesz egy ket ezer ft.
De a budafokirol nem hiszem hogy oda kuldenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!