Thaiföldre utazott mér valaki az esős időszakban? Milyen iylenkor az átlag hőmérséklet? Mennyi ideig tartanak az esőzések? Milyen volt az út?
Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 14:26
1/5 anonim válasza:
Monszun fél évig tart... folyamatosan esik az eső, pára, meleg... dunszt
2/5 anonim válasza:
én szeptemberben voltam. Minden nap esik fél-1 órat az eső, egyébként 30 fok. Abszolút kibirható, szuper kis nyaralás volt.
3/5 sZamu válasza:
Októberben voltam, napközben 30 fok fölött, éjjel kb 25 fok volt a hőmérséklet. A magas páratartalom egyáltalán nem zavaró, legalábbis nekem nem volt az. Minden este esett kb fél órát az eső, de nem úgy mint itthon szokott, mindenféle bevezető nélkül, 1-2 percen belül szakadt mintha dézsából öntötték volna. Viszont meleg volt az eső, kellemes érzés volt elázni:)
4/5 anonim válasza:
majusban voltam minden szep zold volt de neha olyan eso volt hogy terdig ert a viz az utcan kellemes meleg volt es nem zavart az eso mert gyorsan jott es gyorsan vege lett Az utak nehol eletveszelyessek voltak a dzsip alig birta igy megallt megvarta a felhoszakadas veget mi meg aztunk
5/5 anonim válasza:
a vegen oktober november kibirhato.
jon am a viz,de nem egesz nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!