Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Lehetséges ez a jövő?

Lehetséges ez a jövő?

Figyelt kérdés
Nagyon megszerettem Szöult,ami Dél-Koreaában van.Nagyon nagy álmom,hogy ott élhessek,és tisztában vagyok azzal,hogy ehhez tudni kéne koreaiul.Mégcsak most fogok középsuliba menni,és eddig németet tanultam.Azt is tudom,hogy némettel nem mennék szinte semmire sem ott,de nagyon úgylátszik,hogy angolt is fogok tanulni.De mindenféleképpen szeretnék megtanulni koreaiul.Sajnos az anyagi helyzetünk nem megfelelő nyelvtanárhoz.Azt szeretném kérni,hogy írjatok nekem lehetőségeket,egyetemeket vagy ilyesmi,ahol esetleg hozzákezdhetek az álmom megvalósításához.Úgy értem,úgy írjátok le,ahogy ti tennétek ezt meg.Bármi javaslatot szívesen várok,ami egy kicsit is segíthet.Előre is köszi minden ötletet.

2012. febr. 25. 19:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

stb...de mondom, ezek a blogok azoknak jok akik turistaskodni szeretnenek itt...akik elni jonnenek, jobban jarnak olyannal mint en, aki evek ota itt el.^^ Nem mindegy az hogy, tagja vagy a tarasadalomnak, vagy csak vendegkent elsz itt. Szoval ha esetleg koreai ferjen is gondolkoznal, akkor ezen se artana filoznod. Mert nem egyszeru harmoniaban lenni, egy koreai csaladdal. Persze ez is ,meg mas is szerencse kerdese. ^^

2012. márc. 7. 01:39
 12/15 A kérdező kommentje:

köszönöm utólsó elötti ezt a szép jövőt amit leírtál.tényleg a K-Pop-hoz van köze,mivel nagyon megszerettem egyes csapatokat,szeretném érteni is,h mit énekelnek (felirat nélkül),ezenkívűl pedig mikor utánna néztem a városuknak Szöulnak,egyből beleszerettem.Egyébként is amolyan nagyvárosi vagyok,azokat szeretem,a pergő életet.De ezek az egyetemek nem kerülnének sok pénzbe?vagy van ott ösztöndíj???esetleg félösztöndíj jár olyanoknak akik egyedül nevelnek 2 gyermeket??(úgy tudom)angollal meg az a bajom,hogy eddig németet tanultam és most fogok német emelten továbbtanulni,de ha lehetséges akkor felveszem az angolt

ROK-marine neked is köszönöm a blogokat ^^ :D és egyébként koreai férjen is gondolkoztam már :DDDD

2012. márc. 7. 16:30
 13/15 A kérdező kommentje:
utólsó előtti te hogyan tanultál meg alapfokon koreaiul,és hogy érted azt,hogy van tapasztalatod,ha nem veszed tolakodásnak,hány éves vagy?
2012. márc. 7. 16:47
 14/15 A kérdező kommentje:

[link]

ami ezen az oldalon van,az azt jelentené,hogy ide mehetnek magyarok koreait tanulni,vagy ilyesmi?!

2012. márc. 7. 17:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Igaz, nem nekem tetted fel a kerdest, de en is valaszolhatok. ^^ Igen, van osztondij, de jobbara csak azok kaphatjak akik mar tagjai valamelyik egyetemnek. Tehat mindenkepp egyetemistanak kene lenned Mo-n, es persze el is kell azt nyerni. Kedvezmenyekrol nem hallottam. Viszont, ha nem vagy egyetemista, akkor is johetsz nyelvet tanulni, csak akkor fizetni kell. Sajnos nem olcso egy ilyen tanfolyam.ㅠㅠ..de kulvarosokban, nem hires egyetemeken esetleg vmivel olcsobb lehet. Viszont angolt mindenkepp kene tudnod. Nemetet szinte senki se erti.
2012. márc. 8. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!