Lehetséges ez a jövő?
stb...de mondom, ezek a blogok azoknak jok akik turistaskodni szeretnenek itt...akik elni jonnenek, jobban jarnak olyannal mint en, aki evek ota itt el.^^ Nem mindegy az hogy, tagja vagy a tarasadalomnak, vagy csak vendegkent elsz itt. Szoval ha esetleg koreai ferjen is gondolkoznal, akkor ezen se artana filoznod. Mert nem egyszeru harmoniaban lenni, egy koreai csaladdal. Persze ez is ,meg mas is szerencse kerdese. ^^
köszönöm utólsó elötti ezt a szép jövőt amit leírtál.tényleg a K-Pop-hoz van köze,mivel nagyon megszerettem egyes csapatokat,szeretném érteni is,h mit énekelnek (felirat nélkül),ezenkívűl pedig mikor utánna néztem a városuknak Szöulnak,egyből beleszerettem.Egyébként is amolyan nagyvárosi vagyok,azokat szeretem,a pergő életet.De ezek az egyetemek nem kerülnének sok pénzbe?vagy van ott ösztöndíj???esetleg félösztöndíj jár olyanoknak akik egyedül nevelnek 2 gyermeket??(úgy tudom)angollal meg az a bajom,hogy eddig németet tanultam és most fogok német emelten továbbtanulni,de ha lehetséges akkor felveszem az angolt
ROK-marine neked is köszönöm a blogokat ^^ :D és egyébként koreai férjen is gondolkoztam már :DDDD
ami ezen az oldalon van,az azt jelentené,hogy ide mehetnek magyarok koreait tanulni,vagy ilyesmi?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!