Járt már valaki a Fülöp-szigeteken? Mesélnétek róla? A legkisebb dolog is érdekel, minden!
Szia! Ugyan nem jartam a Fulop-szigeteken, de ismerek par filippinot, igy tudok roluk irni par sort... :D Szval, nagyon mokas, kedves emberek. Szeretik a vidam dolgokat, jokedvuek, nemnagyon van bennuk eloitelet. Fontos szamukra a csalad, a csaladi kapcsolatok, igy egyertelmu, hogy szamukra a csalad az elso. Nekem egyik filippino baratom meselt arrol, hogy nyaranta osszegyulik a nagy rokonsag, es grilleznek a tengerparton, iszogatnak, beszelgetnek, furdenek hajnalig... (termeszetesen nemcsak egyszer) Kb ezeket tudom leirni, es ezek az en szemelyes tapasztalataimon alapszanak, igy lehet, hogy ezek "tevesen" mutatjak a fulop szigeteki embert. De mondom megy egyszer, akiket en ismerek, ezek mind igazak rajuk! :)
(es a fovarosban, Manila-ban jelenleg holnap 00:38 van, itthon meg ugye 17:38)
Én jártam már.:) Nagyon-nagyon kedves és segítőkész emberek, előítéletek nélkül. Toleránsak és kedvesek az idegenekkel, turistákkal. Sokkal közvetlenebbek mint a magyarok.. Az utcán, boltban is odajönnek beszélgetni...
Egyébként 7 órával vannak később mint mi.
A kajájuk jó, de utcai árusoknál, rosszabb éttermekben ne egyél ha mész, mert könnyen gyomorrontást kaphatsz.
A tájak gyönyörűek, a strandok tökéletesek, igazi paradicsom.. de ennek utána tudsz néni a neten..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!