Van olcsó szállás a Maldív-szigeteken? És ha van akkor hol? Linket légyszi
Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 22:45
11/12 anonim válasza:
Hmm... egy alezredes ilyen művelt? Agresszívan letámadja, kioktatja a válaszolót, aki mellesleg nem is írt akkora baromságot. Annak, hogy valaki ilyen magas katonai rangot elér, nincs olyan feltétele, hogy nem kelhet így ki magából? Nem beszélhet (írhat) így egy másik embernek? Nekem ez furcsa. A harctérre biztos kell az agresszió, a kíméletlenség, de ide minek? Ez csak egy honlap, nevek, arcok nélkül.
Mit tesz Ön, tisztelt alezredes úr, ha valaki élőben "beszól" Önnek? Na nem a harctéren, mert ott el tudom képzelni. Hanem mondjuk az utcán, szórakozóhelyen, bárhol. Hmm????
Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de ez most nagyon kikívánkozott belőlem.
12/12 anonim válasza:
Jaj alezredes hagyjad már. Én meg a pápa vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!