Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Indiában szeretnék élni,...

Indiában szeretnék élni, lehetséges?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, és kiskorom óta az az álmom, hogy New Delhi-ben éljek : )

Az a baj,h csak angolul beszélek : / De ha jól tájékozódtam azt is megéri az emberek nagyrésze : )

Milyen szakmával tudnék ott elhelyezkedni ?

Milyenek az emberek ?

A kultúrát ismerem..és nagyon tetszik : )

Esetleg aki már járt ott, mesélhetne egy picit róla.

Nagyon hálás lennék érte, és előre is köszönöm !!

2011. okt. 1. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:
61%

Voltálmár ott? Kétlem,hogy ismernéd a kultúrát.Márcsak azért sem,mert anblock "indiai" kultúra nincs.

Először menj el oda és nézz körül. Ha utána még mindíg menni akarsz... menj.

2011. okt. 1. 15:43
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Én voltam nyaralni Indiában.Csodás épületek,érdekes emberek,de nincs az a pénz hogy ott éljek.India sok tekintetben még mindig elég szegényes.Túl sokan vannak,és túl kevés a lehetőség a munkára.

Nagyon sok indiai kollégám van,akik a szegénység miatt jöttek Angliába.Sokan Goai-nak mondják magukat,mert így nem kell munkavállalási engedély.Az indiaiak úgy néznek ki mint a cigányok.A szegényebb osztályban úgy is viselkednek mint a cigányok.Szaporodnak,de nem dolgoznak,sőt van aki egyszerűen alkalmatlan arra hogy dolgozzon.

A kultúrájuk ami eléggé sokszínű,többnyire a vallásos alapjukon nyugszik.Így az az indiai aki előnyben részesti a kultúráját az egyben vallásos is.Ők kedvesek,de nagyon nem szívesen fogadnak be maguk közé idegeneket.

Viszont érdekes felfogásuk van a halálról..(ami nekem nagyon tetszik)

Kedves kérdező.Szerintem előbb menj nyaralni Indiába,nyisd ki a szemed,füled,és ismerd meg őket..Ráérsz később is azon agyalni,hogy miképpen élj ott.

De ha egyből ott akarsz élni akkor nem sok minden kell

- egy kevéske pénz amivel kijutsz Indiába,és utána az örök lemondás a kényelemről,a "luxus" dolgokról(ami nekünk már nem az),és élni úgy hogy megszokd semmire sincs szükséged.

2011. okt. 1. 16:32
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
JA! és még valamit.A Goaiak kimondottan koszosnak,rossz népnek tartja az indiaiakat Szerintük India egy szeméthalom..(igaz,ami igaz,hogy nem egy tiszta ország,én például soha nem ettem az utcán ahol ételeket/italokat árultak)
2011. okt. 1. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Indiában volt sok barátom.Én is sokat tudok róla. Hát sok dolgot kell tudjál az országról, emberekről stb.

1.Vallás: azt mondják hogy a halál a legjobb dolog, a megszületés meg szomorú ünnep. Nem esznek marha húst, a tehén szent állat. Állatot SOHA nem ölnek.

2.Nagy a szegénység mivel a vallásuk azt diktálja hogy SOHA NE TÖREKEDJENEK A FÖLDI GAZDAGSÁRA, MIVEL AZ IGAZI GAZDAGSÁG FENNT, A MENNYORSZÁGBAN VAN...

3.Klíma: Egász évben húsz és negyven között van (Bombay).

4.A nyelv: A főnyelv az a HINDI,nehéz nekünk tanulni mivel mások a betűk,egyszóval teljesen más.

Angolul csak a csúcskúltúrált helyeken értenek...

Van egy ,vagy két gazdag negyede, 15 százaléka nagyon gazdag,harminc közepes és 55 százalék SZEGÉNY, mint a templom egere...

Én is azt tanácsolom hogy először nézd meg és aztán menj!

2011. dec. 4. 08:31
 5/8 anonim ***** válasza:
93%

Én is élnék indiában, de ahhoz egy helyi feleség is kellene:-) Komolyra fordítva a szót:

1. nyelv: Angolul viszonylag sokan tudnak valamilyen szinten. Az előző válaszadó soha nem foglalkozhatott sem a hindí, sem más indiai nyelvekkel. Nem egyszerű, de annyira azért nem is komplikált. Bombay-ben (Mumbai) marátha nyelven beszélnek. A déli nyelvek picit bonyibbak, a bengáli viszont picit egyszerűbb.

2. munka: Informatikus, agrármérnök, orvos

3. emberek: Alapvetően jó fejek, de mindig tartsd szem előtt, hogy külön azért kasztjuk van a tolvajoknak:-)

4. mese: az első indiai utam leírása itt olvasható

[link]

2012. jan. 3. 12:48
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Az előbb elfeledtem, de ha pont Delhibe vagy egyéb nagyvárosba akarsz költözni (a méretek miatt a nagyváros 10, esetenként 20 millió feletti létszámot jelent, Eu-ban pl. Párizs 9, London 8, Berlin 4, Bp. 1,7 ehhez lehet viszonyítani), szóval eszeveszett szmog van. Látni lehet, hogy a levegő nem átlátszó, hanem kékes színű. Nem véletlen 50 x év a várható életkor. Lehet, hogy egy csendes, vidéki, 1-2 milliós keralai kisvárossal jobban járnál.
2012. jan. 3. 12:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Indiában rohad a szar az embereken, patkányok másznak a házba stb. Szemét a város körül borzasztó
2012. jan. 8. 18:19
 8/8 anonim válasza:
Az én unokatestvérem Indiai de a családja inkább Tunéziába adta örökbe.Mert neki így jobb az élete sokkal jobb ,mint Indiában.Nagyon veszélyes ott a nőknek.
2014. szept. 13. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!