Tai föld? (továbbiak lennt)
THAIFÖLD! EZ A NEVE AZ ORSZÁGNAK!
Amúgy olcsó hely, ha 1000 € számolsz egy hónapra már majdhogynem gazdagnak számítanál! De nem lehetsz kinn egy évig, hacsak nincs tartózkodási engedélyed.
Azért talán vissza kéne venni a stílusodból, kedves Kérdező!:)
Tai földön én sem tudom, hogy kell megélni, Thai földdel kapcsolatban ellenben vannak tippjeim, tanácsaim.
Függ attól, hogy hova készülsz pontosan, mert Thai földön belül ahány hely, annyi külön tipp, és szabály van, amik megfogadásával boldogan élhetsz kint. Valóban, ha Thai boxolni tanulsz, ott a legjobb a világon, olyan mestereket találhatsz, akikkel garantált élmény lesz a tanulás. Kisebb falvakban olcsón meg lehet szállni, bár érdemes kisebb lakást venned, vagy bérelned, én egy hetes ottlétem alatt ingyen szálltam egy családnál, amennyiben nem vándorolni akarsz kint léted alatt, neked nyilván nem ez javasolt. Nagyobb városokban drágább valamivel az élet, de minden közel van hozzád, míg falvakból be kell járnod akár mindennap, bármire is van szükséged, plusz nem hiszem, hogy a hegyeben könnyen találsz thai box oktatót. Tervezz meg mindent pontosan, és akkor olcsón élhetsz úgy, hogy az alatt a két év alatt garantáltan új emberként térsz vissza, és hanyagolni fogod ezeket a durva megnyilvánulásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!