Mi a véleményetek egy föld körüli túráról gyalog
vagy kerékpáron?
Figyelt kérdés
Ti belevágnátok egy ilyenbe ? Mit gondoltok róla ? Mennyire veszélyes ? Hallani emberekről, akik gyalog vagy kerékpáron járták körbe a földet.
2011. jan. 21. 10:22
1/10 anonim válasza:
Én simán belevágnék ha 2 életem lenne. De manapság az ember nem teheti meg hogy eltűnik 1 évre... egész fiatal korában tanul és karriert épít
De nekem még van időm, lehet egyszer megteszem :D
2011. jan. 21. 10:28
2/10 anonim válasza:
igen, egy arc nekivágott gyalog 7 éve, még van hátra 2, hogy "körbeérjen"
biciklivel is több, mint 1 év, és nem úgy megy hogy veszel egy biciklit a sarkon meg egy kulacsot rá és mehetünk...
2011. jan. 21. 10:46
3/10 anonim válasza:
Keresd meg "Lénát" a neten! Ő sok helyre bringázott már, például Kínába. Na ő tudna neked mesélni. Könyvet is írt.
2011. jan. 21. 11:05
4/10 anonim válasza:
Eszembe jutott a neve: Lénárt Ferenc.
2011. jan. 21. 11:06
5/10 szilvo79 válasza:
én bringával simán mennék.te akarsz menni?megyek veled.privi?
2011. jan. 21. 12:07
6/10 anonim válasza:
Én belevágnék. De egyelőre csak Európát tervezem. Pontosabban nyáron a családdal egy Duna menti biciklitúrát egész a Fekete-erdőtől :) Azt már nagyon várom :)
Aztán esetlg jövőre Európa. Aztán jöhet az egész világ :D:D
2011. jan. 21. 13:18
7/10 anonim válasza:
Első vagyok. Európa biciklivel szerintem simán játszik. Azért ázsia meg afrika már necces bringával :D
2011. jan. 21. 13:36
8/10 anonim válasza:
én nem vágnék bele, mivel nem vonz egyáltalán az ázsiai térség, viszont Európát szívesen körbekerülném. Persze biciklivel, gyalog unalmas lenne. Voltam már pár helyen, az előbb említett Dunamenti-útvonalon (nagyon jó) és most nyáron is megyek tengerpart fele. De sajnos tényleg nincs annyi ideje manapság az embereknek, hogy ezt megtegyék.
2011. jan. 21. 15:16
9/10 anonim válasza:
Azért azt gondolom, hogy némi (?) pénz is kell ehhez...
Amúgy nagy kaland, ugyanakkor nagy rizikó is lenne, pl. hogy az út során kikkel hozna össze a jó- v. balszerencse...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!