Külföldről lehetséges hogy valaki jegyet vegyen nekem oda?
Figyelt kérdés
Lehetséges hogy ostoba kérdés de azt meg lehet oldani hogy egy külföldön tartózkodó ismerős ottani légitársaságtól vesz nekem jegyet oda- vissza? Azért érdekelne mert onnan Magyarországra az oda-vissza jegy nagyságrendekkel olcsóbb és érdekelne, megoldható-e arról az oldalról megvenni.2011. júl. 7. 16:17
1/5 anonim válasza:
Igen Lufthansa-val netröl,Pest-München.
2/5 anonim válasza:
Megvenni meg tudja, de sajnos az innen oda jegy ott is annyiba kerül, mint itt. Sajnos nem ugyanannyi egy A-B-A jegy, mint egy B-A-B.
Én azt szoktam csinálni, hogy egy éves jegyet veszek, és a közbeeső időszakra pedig kint veszek oda-vissza jegyeket, azzal repülök.
3/5 anonim válasza:
Igen,megoldható.Én Angliában élek,és rendszeresen én veszek jegyet a tesóimnak amikor ki akarnak jönni.Csak az ő adatait kell megadnom..ennyi.
4/5 anonim válasza:
Igen!
En usabol szoktam szuleimnek jegyet venni, emailben elkuldom a kodot es azzal utaznak. Kb. 2-300 dollarral olcsobb ha en veszem meg itt, mint ok otthon egy irodaban vagy a repteren.
De olyan is volt, h a Franciao-ban levo rokonomnak vettem innen jegyet (Franciao-Mo jegyet) o meg kesobb otthon odaadta a zsozsot. Olcsobb volt igy, mint neki Franciaban megvenni irodabol (nem volt kartyaja igy nem tudott online vasarolni).
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2011. júl. 8. 06:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!