Hol tudok Budapesten japánokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Természetesen pasikkal:)2011. máj. 30. 14:41
11/21 anonim válasza:
Kérdező, akkor fogjunk össze! Ketten talán sikkerel járunk. Mondjuk az igaz hogy engem a japán lányok érdekelnek. :D
19/F
12/21 A kérdező kommentje:
Oké, benne vagyok. XD
2011. jún. 22. 14:08
13/21 anonim válasza:
Akkor oké. :D Mikor megyünk "vadászni"? :D
15/21 anonim válasza:
Utolso, mi ez a smiley? :D
Csak nem japánban vagy, és az idö eltolodás miatt irtál ilyen késön? :D:D
16/21 A kérdező kommentje:
Kedves 19/F :)
Nekem a hétvége lenne jó :D XD
2011. jún. 23. 21:33
17/21 anonim válasza:
Hát az Ázsia centerben inkább kínaiakkal lehet találkozni de rengeteg helyes srác van köztük besegítenek a munkában vagy mit tudom én de a lényeg,hogy írtó cukik.;D
18/21 anonim válasza:
hmm ha eljutok pestre asszem én is benézek abba az ázsiacenterbe áááh XD
19/21 anonim válasza:
Ez egy nagy baromság:D Asia centerben a legtöbb ember Vietnámi:))
20/21 anonim válasza:
en vagyok a smiley-s lany:) tetszik ez a tema..mert habar en nem vagyok japan,imadom oket es a kinezetem is olyan..sokan azthiszik h kinai,japan vagy vmilyen azsiai vagyok..mert a szemem meg az arcformam is olyan:)csak a hajam barna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!