Hol tudok Budapesten japánokkal ismerkedni?
miért nem mész ki japánba 200 ezer a repjegy és ott lehet ismerkedni
csak azért írom ezt mert magyarországon nagyon kevés japán van
Szia!
Hát ha már japán pasikról van szó, akkor én adhatnék neked pár tippet. Már hosszú évek óta foglalkozom a japán kultúrával, amennyire csak tudtam annyira mélyrehatóan. Tanulom a nyelvet is, és hát ugye ebből adódik, hogy ismerkedem japánokkal is.
A lényeg, hogy már lassan 1 éve hogy együtt vagyok a párommal, aki japán. És japánban is él, én meg itt Magyarországon. De tényleg azt ajánlom, hogy minden lehetséges oldalon ismerkedj, és ne pasit keress, hanem barátot. Mert mindig akkor lesz kapcsolat, amikor pont nem gondolnál rá. -Saját tapasztalat, hogy a görcsös keresgélésből, csak rossz vége lesz.-Meglátsz egy pasit,elsőre: Ázsai(pluszpont) Japán (mégtöbb) Még helyes is (véged van) És még beszél is veled (Már belezúgtál) :D Igen ismerős. De ezt a kislányos dolgot le kell tudni vetkőzni, ahhoz hogy megtaláld az igazit.
Egykét jó oldal:
-www.mixi.jp
-japan Guide friends(csak írd be a google-ba, rögtön kiadja)
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
-Nicotto Town (vicces^^)
-www.web-care.jp (ez egy jólismert japán "virtuális pasi" játék) Ha már reménytelen a helyzet.:) De azért csak nem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!