Mennyire biztonságos idén Japánba utazni?
Na jó.. hagyjuk..
nem tudom mire számítottam tőletek..:S:S:S:S
csak az érthetőség kedvéért, nem a hírekre voltam kiváncsi, hanem voltak a forumon olyanok is, akiknak vmilyen rokonuk japán, és gondoltam ők hátha tudják, h ilyenkor mennyire biztonságos szokott lenni a kiutazás, vagy ők mennek-e esetleg ki pl. a nyáron
Munka-ügyben..., bővebben nem térnék rá ki
most próbálom rendezni, h ne kelljen.. de a repülőjegyet ugy néz ki nem lehet visszamondani..:S
köszönöm az utolsó válaszolonak, h normálisan válaszolt:))
Junius körül kellene mennem.
A repjegyeket visszaváltják ilyenkor?
ui: én felpontoztalak, mert válaszoltál:)
Igen, engem is a radioaktivitás aggaszt... főleg mert vannak barátaim, ismerőseim is Japánban:S
Ha valaki hallott esetleg valami radioaktivitás sulyosságára vonatkozó részletet, az is ossza meg, légyszi. Én is persze nézem a híreket magyarul, meg japánul is.. de több szem többet lát:)
A szökőár által okozott problémák szinte már "eltörpülnek" a radioaktív sugárzás mellett.
Tegnap még a határérték 8x-osát mondták, ma már a 22x-esét, és várhatóak újabb robbanások, mivel a maghasadást nem lehet csak úgy megállítani.
Sajnos még arra is van esély, hogy valamennyi reaktor felrobbanjon. :S
Minket személyesen az egyiptomi zavargások érintettek/érintenek, de szerencsére sikerült visszamondani az utunkat. Jobb a biztonság.
A japán tv.-ben bemondták, hogy már nincs radioaktiv sugárzás, sikerült megszüntetni.
Így sem ajánlatos az utazás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!