Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Nyáron ha minden igaz akkor...

Nyáron ha minden igaz akkor utazunk Thaiföldre. Mit vigyek mindenképpen magammal?

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 23:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Gyógyszereket ne vigyél, kint minden sarkon van patika és jóval olcsóbbakba gyógyszerek, mint itthon. Én rendszeresrn onnan hozok paracetamolt, aszpirint, széntablettát, Strepsilst, ragtapaszt.

Egyiptom, Görögorszáj gyomorrontás szempontjából veszélyesebb, nekünk soha semmi bajunk nem volt a kinti kajától.

Csak a legszükségesebbet vidd magaddal, kint minden van, és úgyis rengeteg mindent fogsz venni, mert vérszemet kapsz.

Jó utat!

(Esőköpeny felesleges, megsülsz alatta, esernyő praktikusabb a kinti klímában, de ha az eső rákezd, akkor annyira esik, hogy mindenki fedett helyet keres.)

Jó utat!

2011. jan. 29. 19:42
 22/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ezt a sok tanácsot... nagyon nagyon sokat segitettetek :D
2011. jan. 29. 22:12
 23/25 anonim válasza:
pénzt és fényképezőgépet:)
2011. jan. 31. 13:48
 24/25 anonim ***** válasza:

11:43

Teliszalamit ki szabad vinni! Mar nincs a tiltolistan. Vannak orszagok ahova nem szabad bevinni elelmiszert. Ezen a teren az Ausztralok a legszigorubbak. Ott nem erdemes megprobalni, mert akar azonnal kiutasitanak.

De en idaig minden mas orszagba bevittem. Del Africa szinten szigoru az elelmiszerek bevitelevel, borzaszto eros sajtokat is atvittem, amiket Parizsban vasaroltam, igaz szimatoltak utannam de atcsusztam szerencsemre, mert a borondben is csupa szalami, kolbasz, foghagyma stb volt. Ruhat, cipot nem is vittem mert annyira olcso ott. Nem a kivitel a problema, hanem egy masik orszagba bevitel.

2011. febr. 3. 05:18
 25/25 anonim válasza:

szemöldÖkcsipeszt!! mert ha elfelejted vinni,akk nagy bozontosra megnő :SS

ja és vmi zeneforrast xD

2011. febr. 5. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!