Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Nyáron ha minden igaz akkor...

Nyáron ha minden igaz akkor utazunk Thaiföldre. Mit vigyek mindenképpen magammal?

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 23:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Az ajanlott oltasokat mar most kezd el felvenni, hogy eleg ido legyen ra.

Vigyel szunyogriasztot feltetlenul!

Vigyel belfertotlenito tablettakat. Vizfertotlenitot is vigyel, lazcsillapitot, antiseptikus sebhintoport, mert sosem lehet tudni. Az ilyen aprosagok mindig jol jonnek.

Kenyelmes cipot, tornacipot is ami tartja a labad es sokat lehet benne kenyelmesen gyalogolni.

Penzt vagy bankkartyat, igazabol mindent meglehet kapni. Csak zart uvegbol igyal amit te nyitsz ki. Az ismerosodnek Teli szalamit, tuti orulni fog neki. Persze kerdezd meg tole, mit szeretne itthonrol, hatha mast. Szerintem nagy vonalakban ennyi.

2011. jan. 26. 05:50
 12/25 anonim válasza:
A téliszalámit nem biztos, hogy kiengedik a határon!! Sőt, szinte biztos, hogy nem...
2011. jan. 26. 11:43
 13/25 anonim válasza:
ruhát,zsepit,inni,enni,törölközőt,sapont,tusfürdőt,testápolót,fogkefét,fogkéremet,fésűt,körömcsipeszt,körömlakkot,fényképezőgépet,fű szoknyát,kispárnát,telefont,fényképezőgépet,bikinit,naptejet,napszemüveget,gyogyszert,wc papírt,szappant,tampont,betétet
2011. jan. 26. 14:43
 14/25 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segitséget igy már nagyjából eltudom kezdeni a pakolást.
2011. jan. 26. 16:06
 15/25 anonim válasza:

Én füldugó nélkül nem utazok sehová:) Nagyon jól tud jönni és nem foglal sok helyet.

Magas faktorú naptej sem árt. De ne vigyél sok mindent, minden NAGYON olcsó, a ruhák, az ételek, minden. Tartogasd a helyet a cuccoknak, amiket visszafele hozol:)

Én voltam tavaly és semmilyen védőoltás nem kellett (nem is írják elő, nem is ajánlották), meg nem kell parázni a higiénia miatt. Tény, hogy pl. Bangkok nem az a tiszta város, de nem kell félni. Ételeket is nyugodtan vehetsz az utcai árusoktól, piacokon, egyrészt ott a legfinomabb, legfrissebb és semmi bajod nem lesz, mivel annyira forrón és frissen kapod, hogy nincs benne baci. Nekem ezt ajánlották utazás előtt: EAT STREET FOOD!:) És valóban...

Jó utat!:)

2011. jan. 26. 21:06
 16/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :D
2011. jan. 26. 23:16
 17/25 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem kell parázni hasmenéstől / fertőzésektől.

Én itthon a 3 napos, saját főzésű, hűtőben tartott kajától 2 napig sugárba f0sok ( :D ), egyiptomba ha vízzel megmosott gyümölcsöt - zöldséget ettem akkor kif0som mindig a lelkem. Thaiföldön ittam a patakból, az utcán kajáltam és még csak meg se mordult a gyomrom.

Viszont nyáron minden nap esni fog az eső, úgyhogy vízálló cuccot vigyél...

2011. jan. 27. 08:37
 18/25 anonim ***** válasza:

Napkrémet, ruhákat, fürdőruhát.

Ui.: De nagy mázli!!! ;)

xD

2011. jan. 27. 16:48
 19/25 Balatontipp-GyÁ ***** válasza:

Elég egy hátizsák, fogkefével és jó útitárssal - ez persze csak vicc akar lenni.

Az Útikalauzban több hasznos beszámolót találsz thaiföldi kirándulásokról. Több olyan is van köztük, amit ott, a helyszínen szerveztek.

Ezen a címen vannak: [link]

2011. jan. 28. 00:57
 20/25 anonim válasza:
Feleannyi ruhát és kétszerannyi pénzt.
2011. jan. 29. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!