Utazás Japánba: Oda kell vízum?
Ha igen, milyen feltételekkel <kérdőjel>
Valaki volt már ott <kérdőjel> Drága hely Tokio <kérdőjel>
Kell vízum...a jegy 300.000ft környékén mozog
Tokyo drága hely, az utazás is sokkal több mint pl Bp-en...ott pl egy megálló anyi mint nálunk egy vnaljegy:)
És Tokyo is drága, kösd fel a gatyád és csak azért mert anime manga fan vagy ha az vagy nem érdemes kimenni, mert egyetlen negyedben van ilyen rész, amúgy meg Bp nagyban és 1000jobban:)
90 napig vízummentes Japán, ún. immigrációs kártyát kell a reptéren kitölteni, és ezt lepecsételve az útlevélbe tűzik.
Japánba a repülőjegy kb. 150e Ft-tól indul.
Tokio nagyon drága hely, bár vannak nagyon jó lehetőségek, olcsó szállások is (és nem feltétlen az össznépiekre gondolok :)
Voltam már Japánban, bár én északon és elég régen, Tokióban csak pár napot. Egész Japán drága hely, ezen belül nyilván a főváros még drágább.
Nem vagyok se anime, se manga fan, japán származású vagyok.
Mit szeretnél kint csinálni? Csak turistáskodni, vagy van valami terv? Van ismerősöd? Úgy könnyebb lenne.
de jó neked utolsó
irigyellek
mész még valamikor?
Köszi a válaszokat amúgy nem szeretem a mangákat, az animéket sem, egész egyszerűen érdekel Japán.
Na meg a Japán kocsik. Tessék megkövezni, de nekem a BMW Mercedes AUDI az szép is jó is, de inkább egy Lancer EVO :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!