Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Akik éltek/élnek Dél-Koreában:...

Akik éltek/élnek Dél-Koreában: milyen ott az élet?

Figyelt kérdés

Ki szeretnék költözni Dél-Koreába. 3 diplomám van (2 marketinggel kapcsolatos a másik pedig koreai szakos) és rendelkezek C1-es angol nyelvvizsgával, emellett folyékonyan beszélek koreaiul.

Első kérdés: Milyen munkalehetőségek vannak kint, mik a keresett munkák?

Második kérdés: Milyen az életszínvonal ott?

Harmadik kérdés: Hol érdemes lakást keresni viszonylag olcsón? (Tisztában vagyok vele hogy nagyon drágák főleg Szöulban a lakások)

Negyedik kérdés: Mennyire fogadnának be az emberek? (Tudom hogy nem igazán csípik a külföldieket akik ki költöztek de úgy mégis mennyire)

Olyanoktól várok választ akik valóban kint éltek/élnek és részletesen leírják tapasztalataikat. A "lehetetlen álmokat kergetsz" megjegyszéseket mellőzük, nem arra vagyok kíváncsi mennyire lehetséges, mert tudom hogy nagyon nehéz de én akkor is meg akarom csinálni.

A válaszokat (értelmes válaszokat) előre is köszönöm!:)

#munka #Dél-Korea #Koreában élni
szept. 15. 21:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!