Szeptember végén megyünk Szaúd-Arábiába barátnőmmel. Kell neki valamilyen muszlim ruhát viselnie?
Figyelt kérdés
Hivatalosan nem kell azt tudom, de sokan hallottam hogy viseltek hijabot/niqabot/chadort mert alkalmazkodni kell a kultúrájukhoz. Szóval, vegyünk valamilyet, vagy nem?aug. 12. 12:05
11/18 anonim válasza:
Elmebeteg világ. Normális ember nem megy ilyen helyre önként. Nem csak a ruházattal van a baj, hanem a sariaval. Tulajdonképpen bármiért halálra kövezhetnek, mert nem tetszik nekik, itt nincs normális jogrend.
12/18 anonim válasza:
Én eleve nem mennék olyan országba, ahol a nőknek tilos a monokini, vagy nincs egy nudista strand.
13/18 anonim válasza:
Na végre egy halálosan komoly érv Szaúd-Arábia látogatása ellen 🤣
14/18 anonim válasza:
Szeptember végén nem az öltözködés lesz a probléma, hanem az, hogy tökéletesen élhetetlen forróság lesz. 45-50 fok magas pára mellett simán lehetséges. Én csak az Emírségekben és Kuvaitban voltam szeptemberben, de akkor is üzleti úton, amikor rendesen turistáskodtam ezekben az országokban, akkor télre időzítettem. Tényleg arra készüljetek, hogy csak és kizárólag légkondis helyeken lesztek, éjjel is. Az öltözködési normák sokat változtak mióta MBS turistákat akar vonzani az országba, a külföldieket nem csesztetik, de persze vállat, térdet most is takarunk, már csak azért is, mert vendégségben alkalmazkodunk a vendéglátóhoz. Mecsetekben meg nőként hajat is.
16/18 anonim válasza:
#8 Nem jártál te még sehol. De ha jártál is valahol, kár volt. Annyit nem sikerült összeszedned, hogy ha learabozod a perzsákat, nem fognak téged asztalhoz invitálni. Nyilván olyan vagy mint a kérdező, nincs pénze utazni, ezért kinézi, hogy mi az az átlag berettyóófalusinak még egzotikusnak tűnő hely, ahova jár fapados, aztán kiteszi az instára, hogy mekkora élete van
17/18 anonim válasza:
#16-os.
8-as vagyok, nem tudom hol látod azt, hogy learaboztam az irániakat. Száud-Arábiában kik élnek szerinted? Eszkimók?
Az átlag berettyóújfalusiakkal semmi gond nincs, max. azokkal akik ilyen korlátolt kommenteket írnak, hogy minek mész oda, meg megköveznek stb. Ha Te is ezen kommentelök között vagy, csak gratulálni tudok, további kellemes ész osztást.
Ja és Iránba, nem jár fapados ;)
18/18 anonim válasza:
"...nem tudom hol látod azt, hogy learaboztam az irániakat"
-->"arab emberek szerintem a legvendégszeretöbbek a világon. Iránban pl. többször megvendégeltek."
Hát ezt elég nehéz másképp értelmezni. A kulcs a "pl."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!