Izrael mitől felkapott ?
Mert három monoteista vallás is szorosan kötődik az országhoz. (Judaizmus, kereszténység, iszlám.)
Egyszer érdemes megnézni, de nem hiszem, hogy túlságosan felkapott lenne.
Mivel az ország méretében
kicsi ezért tűnik zsúfoltnak.
Sztem sem annyira felkapott, talán a tengerparti meg a bibliai helyek.
Amúgy az ország sem túl biztonságos, pláne most. Mindenütt katonák, checkpointok, stb. És tényleg marha drága ország, első tízben benne van.
“ Amúgy az ország sem túl biztonságos”
Amúgy de. Most ez a háborús dolgot leszámítva biztonságos.
Amikor ott voltam soha nem találkoztam ilyen “Szevasz testvírem “ féle emberekkel
A világvallások közül négy-ötnek (kereszténység, iszlám, zsidó vallás/szamaritanizmus, bahá'í hit stb.) vannak ott nagyon fontos helyszínei. Emellett nagyon régi történelemmel és kultúrával rendelkezik a terület. Izrael is olyasmi, mint Egyiptom olyan szempontból, hogy kb. bárhol leásol pár métert és már elő is kerül valami. Nem tudsz olyan helyen landolni, ami teljesen függetlenül a történelemtől és a kultúrától. Itt található például a világ egyik legősibb városa (Jerikó) is. Másrészt földrajzilag is gyönyörű hely. Sivatag, hegyvidék, meg nem utolsó sorban a nem sivatagos részek.
Nem értem, hogy vetődött fel benned ez a kérdés, hogy miért felkapott... Amiért Egyiptom, Görögország, Olaszország vagy Délkelet-Ázsia is felkapott.
Amúgy marha biztonságos Egyiptom és Izrael is. Nem azért vannak ott a rendőrök, katonák stb., hogy lövöldözzenek, hanem a rend fenntartása és a biztonság miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!