Letelepedés Balin mennyire reális?
Sziasztok! Szeretnék teljesen új életet kezdeni és úgy érzem, hogy ehhez el kell hagynom Magyarországot.A történetem hosszú, bonyolult és nem is akarok ebbe belemenni.A lényeg...
Jópár európai, afrikai és ázsiai ország szóba jött már, viszont Bali fogott meg a leginkább.Annyira Földtől elrugaszkodott.Egyszerűen káprázatos, maga a földi Egyenlőre még csak ismerkedem a szigettel és nem tudok róla sok mindent, viszont arra gondoltam, hogy elsőként itt teszem fel kérdéseimet , aztán később természetesen alaposan utána nézek mindennek.Mennyire nehéz Balin letelepedni?Mik a feltételek? Könnyű az indonéz nyelv? És mennyire nehéz munkát találni?Drágább mint Magyarország?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Az lehet hogy lakni nem akarsz ott, de messze az az egy kis sziget az egész ország leghíresebb helye
Pedig valóban van ott vagy 3 millió part
Nos ennyi okoskodo suletlenseget mar regen olvastam egy helyen !
Azok a hozzaszolok akik itt okoskodnak nyilvan meg soha nem jartak az orszaghataron kivul !
Egy dologban egyetertek masokkal ,megpedig azzal hogy tobb alkalommal is utazz Balira ha az a cel hogy ott szeretnel elni vagy letelepedni ! Jomagam mar 5 alkalommal is eltoltottem ott nehany hetet es tarvezem hogy ha meg addig elek akkor ott toltom nyugdijjas eveim ! Termeszetesen nehez kulfoldon elni es hozzaszokni az adott kulturahoz ezt 9 ev Anglia utan mondom , de nem lehetetlen ! Ha igazan akarod akkor osszehozod !Ne hallgass az irigykedo emberekre akik ott nyomorognak majd egesz eletukben bezarva a magyar bortonbe ! Sok sikert kivanok neked es talan talalkozunk majd Balin ! Mindenesetre ismerd ki a kulturat amennyire csak lehet , tanuld a nyelveket (Angol,Indonez ) ,gyujtsd a zsetont de nem kell 300 milla mint itt idekopte valaki butan ,ismerd meg az orszagot es dontsd el mivel akarsz foglalkozni mert mindenki nem lehet idegenvezeto !
Te nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed "Azok a hozzaszolok akik itt okoskodnak nyilvan meg soha nem jartak az orszaghataron kivul"
Ámíthatod magad ezzel az önbecsapással, de zsakutcába jutsz. Bakker évente 5x körberepülöm a Földet és jön egy "9 évig éltem Angliában", mintha az lenne az igazi siker, nem pedig az, hogy tök mindegy hol vagyok, de a jég hátán is megcsinálom. Ti tényleg azt hiszitek pár év kintlét után, hogy itthon még mindenki ökrösszekérrel jár és havi 200 fontból él? Szeretnéd esetleg elmagyarázni, hogy a piros a melegvíz, a kék a hideg? Nyugodjál meg, pontosan tudom saját tapasztalatból, hogy miért nem Balin telepednék le. Több tucatnyi jobb hely van Bali mellett, amikhez személyesen volt szerencsém. És még mindig játszik az ízlések és pofonok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!