Érdemes elutazni Dubaiba a Ramadán idején? Vannak korlátozások a túristáknak?
Figyelt kérdés
2024. jan. 30. 15:53
1/6 anonim válasza:
Igen, Dubaj (!) ilyenkor is várja a turistákat. Itt a nagy bezárások elmaradnak.
2/6 anonim válasza:
Én 2017-ben voltam a Ramadán idején. Annyit vettünk észre, hogy az éttermekben csak elvitelre lehet kaját napközben. Illetve hozzánk odajött egy ott élő lány, azzal, hogy ne igyunk az utcán, mert bevihet a rendőrség.
3/6 anonim válasza:
Igen. Olyankor vannak este a legnagyobb bulik.
4/6 anonim válasza:
Dubaiba nem túristák, hanem turisták járnak. Ramadán idején is. 🙂
5/6 anonim válasza:
4. Ha már: Dubajba. Dubai az angol fonetikus átírás.
6/6 anonim válasza:
#2 igen? De ott a turista éppenhogy városnézést csinál (mi mást), minimum több órán át marad más emberek között, szóval akkor hosszú órákat kell tudni anélkül kibírni a melegben? A kaja meg, nyilván mi gondoljuk másképpen a helyhez képest, de egy étterem pont arra való, ha csak elitelre működik, máris nem tudom ott megenni, de ha már megvettem, akkor valahol muszáj megenni ahhoz, hogy ne veszítse értelmét, hogy megvettem, szóval hol lehet megenni a kaját a turistának napközben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!