Észak-Koreába utazott már innen valaki(komoly kérdés)?
Figyelt kérdés
Szervezett utazás keretein belül lehet utazni, nem is olyan brutális összegekért, ahogy utánaolvastam.2023. okt. 15. 16:53
11/14 A kérdező kommentje:
Ezeket mind tudom, és megértem, amúgy elvileg vannak vidéki túrák, ott találkozhatsz egy két "igazibb" észak koreaival, persze nyilván ők is a párt elkötelezettjei.
2023. okt. 22. 07:48
12/14 anonim válasza:
Ha excel tablaban osszehasonlitod az összes utazási desztináció lehetőséget és még mindig az észak koreat választod, akkor sz@r ízlésed van.
13/14 felkelhetetle válasza:
Szerintem, aki igazi autentikus észak-korei élményre vágyik, az ne szervezetten utazon, csak sétáljon át a határon hívatlanul, garantáltan megkapja az igazi Észak-Koreát, garantáltan nem fog egy szinészel vagy megjátszott szituációval sem találkozni, csak a valóságot kapja. :)
14/14 anonim válasza:
Én még 2018-ban voltam a fővárosban 4 napot. Csakis egy hotel van, itt se lehet random sétálgatni, vagy propaganda plakátokat letépni a falról. (Otto Warmbrier incidens) A túravezetőink folyamatosan velünk voltak elmondták mit lehet csinálni, mit nem. Van egy sejtésem, hogy az emberek akik akkor sétálgattak az utcán,kb. a kétharmaduk színész volt, de mindegy. Egyébként Pekingből lehet eljutni oda, egy alvóvonattal. Amúgy nem mennék vissza, depresszív egy hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!