Észak-Koreába utazott már innen valaki(komoly kérdés)?
Voltam, nem sokkal igényel nagyobb szervezést, mint egy IBUSZ-út Thesszalonikibe. Elmész Pekingbe, kipöngeted a kipöngetendőt, burzsik repülnek, hátizsákosok vonatoznak, aztán ott vagy 3-4-5-7-10 napot. Utána vissza Kínába.
Aki képes egyedül utazni Albániában vagy Törökországban, annak Észak-Korea egyáltalán nem kihívás. Egy rakás ország lényegesen macerásabb, Észak-Koreában csak pár elég egyszerű szabályt kell betartani és semmi bajod nem lesz. Relatíve drága úticél, de belegebedni amúgy nem fogsz.
Nem értem miért menne valaki egy sötét diktatúrába szórakozni
Pénzzel támogatni egy gyilkos rendszert?
Meglepőek a válaszok, na mindegy.
Személy szerint nem voltam, nem jött ki úgy a lépés, de amíg Kínában éltem, sok ismerősöm utazott Észak-Koreába, volt aki többször is.
Inkább az amerikaiaknak meg a nyugat európaiaknak volt érdekes, kelet-európai suttyóként nekünk szerintem Dél-Korea komolyabb kulturális sokkot jelent :D
Nem értem miért lettek lepontozva, akik elmennének vagy voltak már Észak-Koreában.
4, mennyibe jött ki az út, hány napot voltál?
7, ez nagyon érdekes, rákerestem, és tényleg, van interjú is a nénivel :D
Azért lettek lepontozva, mert aki eszak koreaba megy turistaskodni, az egy egy orult diktatort penzel, aki a penzbol atomfegyverekre kolt, mikozben az orszaga ehezik.
Igy mar ertheto?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!