Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Az átlag magyarnak van esélye...

Az átlag magyarnak van esélye eljutni Japánba?

Figyelt kérdés
Egy visszafogotabb 2 hetes utazásra. Értsd visszafogott alatt: nem 5*-os szállodában, luxus éttermezés minden nap.

2023. júl. 29. 12:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30%

Mi a mélyszegénység?

Az meg mindig a fürdőszoba nélküli maximum krumplit evo, gyerektartasbol elő réteg,nem?

Abból aztán nincs 3 millió 🤦🏼‍♀️

Aki minimálbért keres az már nem mélyszegénység

2023. júl. 30. 10:31
 12/20 anonim ***** válasza:
44%
Az átlag nem az, aki húszévesen budai villát kap luxusautóval, meg nem is az, aki egy borsodi zsákfaluban 5 gyereket legyárt közmunkás bérre, hanem a 2 között. Szóval az átlag simán el tud jutni Japánba, ha akar.
2023. júl. 30. 14:24
 13/20 anonim válasza:
77%
Egy újépítésű lakás, meg egy Mini Cooper azért bőven messze van a villától, meg a luxusautótól szerintem. :D
2023. júl. 30. 14:27
 14/20 anonim ***** válasza:
86%
13# szerintem is, én a két extrém példára reagáltam. A legtöbb embernek azért nem vesznek a szülei lakást, meg jó állásba sem csak betolással lehet bekerülni, ezeket azért javarészt mindenki magának intézi, meg az utazásait is, akár Japánba.
2023. júl. 30. 17:59
 15/20 anonim ***** válasza:
64%

A "betolták egy jó állásba" szöveg tipikusan azoknak az embereknek a szlogenje, akik nem tudnak egy épkézláb CV-t sem megírni magukról, ha esetleg mégis és bekerülnek állasinterjúra, akkor abszolút fogalmuk sincs arról, hogyan kell megjelenni, milyen kisugárzással, miket illik és kell mondani, mikről diplomatikusan hallgatni.

Az átlag értelmiségi bármennyire is hihetetlen, de tud lépcsőfokról lépcsőfokra karriert építeni. Egy normális egyetemen jó esetben a tanárok is már mondják a félévek alatt, hogy egyetem mellett projektekbe bedolgozás kiemelten fontos. Ha az illető még Erasmusos is volt, már alapból diploma után úgy kerül az munkapiacra, hogy a szakmájában egy csomó junior melóra tárt karokkal várják. Onnan pedig minden a saját fejlődőképességén múlik az embernek. Aki nem csak melegedni jár be egy multiba, az 5 év alatt simán elér egy senior vagy top manager szintet.

2023. júl. 30. 19:03
 16/20 anonim válasza:
37%

Utolsó, kicsit el vagy tévedve. :)

De semmi gond, kell olyan is, aki küzd, és lépcsőfokról lépcsőfokra halad.

2023. júl. 30. 19:07
 17/20 anonim ***** válasza:
45%
Ja, hát nem büfé szakot kell végezni 16-os, hanem normális gazdasági- vagy mérnök szakot, esetleg orvosit.
2023. júl. 31. 13:25
 18/20 anonim ***** válasza:
52%
Nincs. Atlagot vontunk.
2023. dec. 17. 18:16
 19/20 NTBS ***** válasza:
18%
Van. De az átlagos magyart nem érdekli Japán!
2023. dec. 17. 20:08
 20/20 anonim ***** válasza:
74%
Az átalg magyar konkrétan nyomorog (én is) és nemhogy a Távol-Keletre, de még a Balatonra sem nagyon tud eljutni.
jan. 21. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!