Fülöp-szigeteki szexturistaútra érdemes egyedül belevágni?
"szexturistaútra érdemes egyedül belevágni?"
Szex egyedül???
Egyedül itthon is tudod csinálni.
Előtte még tanulj meg még néhány nyelven, sőt, ismerd is meg a kultúrát, és ha már ennyit megtettél, kezdd el tisztelni az ott élő embereket! ;)
A Fülöp-szigetek gyönyörű, ha már itt tartasz, a természet miatt nyugodtan látogass el, hihetetlenül csodás ország.
És még egy tanács, ha még soha nem jártál a harmadik világban, ne egyedül vágj neki, az semmiképp sem biztonságos.
Nem vagyok álszent!
Nem akarom, hogy egy erőszaktevőnek állítsanak be a helyiek. De ők is pénzből élnek.
Igen, vannak, akik annyira szegények, hogy ebből élnek, de ha már ott vagy, őket szex nélkül is támogathatod. Tényleg egy nyomorúságban élő embert használnál még ki még jobban? Lenne a lelkednek ehhez gusztusa? Önkénteskedtem kint, az egyik 15 éves lányt például angolra tanítottam - az édesanyja 13 évesen állította ki az útra. Te tényleg szívesen használnál egy gyereklányt?
Másrészt, a Fülöp-szigeteken hihetetlenül extrém a szegénység és a gazdagság. Nagyon más kultúra és társadalom, ezért sem ajánlom, hogy oda menj egyedül, ha nem tiszteld a kultúrájukat. Mindenki megérzi, ha nem tisztelik a saját országában, és ott hamarabb rántanak kést vagy fegyvert adott helyzetben, ha nem megfelelően viselkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!