Pakisztánban milyen szigorúak a törvények?
A törvények teljesen mások és az európai népek számára sokszor furcsa és értelmezhetetlen. A vallás rendszere adja magának a jogrendszernek is az alapját, erről rengeteg cikket találsz a neten.
Minden másért: [link]
Biztosan lesznek olyanok, akik szerint fotelutazó vagyok, és Pakisztán a legbarátságosabb ország a világon, de akkor is leírom:
Olyan dolgokért is halálbüntetés kapható, amire itthon csak legyintenénk, vagy rászólnánk az illetőre. És még rendes bíróság sem kell hozzá.
#6 igaz nem engem szólítottál meg, de tessék: [link]
Ezek közül a "kedvencem" a halálbüntetés házasságon kívüli szexért. De azért is halálbüntetés jár, ha meleg vagy, vagy ha el akarod hagyni a vallásodat.
Nem értem miért nem a helyi magyarokat keresi fel. Miért olyan fontos az iszlam vallás? Inkább nézne meg 8-10000 éves magyar városokat. Sok muzeum. Olyan az erzes mintha otthon volna. Ugyanazok a tárgyak.
Talán jobban megismerne az isteneket is , fő istent is. Gyakorolhatnanak együtt.
#6al kell hogy egyetertsek. 3szor jartam ott, osszesen 3 honapra..
Ha nem csempeszelsz drogokat, nem csinalsz /csempeszelsz alkoholt, sok baja nem kerulhetsz.
Nagyon vendegszeretok a pakisztaniak.
#5- honnan szedted ezt az okorseget "Olyan dolgokért is halálbüntetés kapható, amire itthon csak legyintenénk, vagy rászólnánk az illetőre. És még rendes bíróság sem kell hozzá."???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!