Hogy tudok kiköltözni japánba?
Milyen mérnöki érettségi?
Amúgy ha tudsz japánul, akkor nézz utána a vízumkövetelményeknek, böngészd a netes álláshirdetéseket, regisztrálj valami japán állásközvetítôhöz, aztán próbálj megpályázni állásokat. Ha felvesznek valahova, akkor igényelhetsz munkavízumot.
Kōsotsu dake no enjinia wa iranai
高卒だけのエンジニアはいらない
kijavítanám azt amit mondtam, szóval ha
Beszélem a nyelvet, elvégeztem 5 évet mérnöki gimin, és egyetemen akkor van esély hogy adjanak vízumot és ott dolgozzak?
Ui:. A rossz indulatú válaszokat kérlek hanyagoljuk, köszi
7.-re, a kérdezőnek.
Te még gimis vagy? Meg szerinted itt a Gyakorin honnan az anyánkból kéne tudni, hogy alakul a Japán bevándorlás X év múlva??? Kérdezd meg az ezotéria rovatban, a Jóslás menüpontban!
9.-nek
Ha te nem tudod akkor ne írj. Elsősorban olyanokhoz szólt a kérdés akik értenek hozzá…
A kérdésem nem az volt hogy a jövőben hogy lesz, hanem hogy egyáltalán hogy működik ez, gimi+egyetem és nyelvtudás elég e hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!