Tokyoban eleg hetente 30-40 ezer forintnak megfelelo jen, ha csak etelte es kozlekedesre kell koltenem?
Én biztos nem tusfürdővel tömném tele a táskámat (hacsak nincs valami favorit, ami Japánban nem kapható). Pláne, hogy lassan olcsóbb minden, mint Magyarországon.
Inkább túró rudit hozzál. :D
Utolso! igen, tudom mar:) koszonom is a segitsegeket!
Utolso elotti, igazad van, de nagyon felkeszulten szeretnek erkezni😂
1.
Tanulj meg kiirni dolgokat! Mi az a : 30k jen (~90k forint)?
A "k" a kilo szó nemzetközileg használt rövidítése, jelentése: ezer. A "~" jel pedig közelítő értékre utal.
Tehát amit írtam azt jelenti, hogy harmincezer jen az körülbelül kilencvenezer forintnak felel meg. (A jen Japán valutája, a forint meg Magyarországé.)
Így már érthetőbb?
#16: huhh bakker...
#Kérdező: Bár nem tudom milyen feltételekkel és hogyan mész Japánba, de amikor én voltam 3 hónapig hawaii-n többet mentünk kirándulni, világot látni és a tájakat megismerni, mint a túristák. (Bár tény, hogy ott a belső lakosok ingyen mehetnek be kb. 99%-ban mindenhová, viszont a belépők horror áron vannak a túristáknak.)
Számomra az tök fura, hogy azért mész egy 12k km-re lévő kultúra országába, hogy tanulj all-day all-night, viszont ha esetleg mégsem ez lenne az utazásod fő célja, akkor pedig legyen pénz forrásod, hogy legyen értelme a kiutazásnak.
Persze, ha neked olyan fontos tanulmányaid lesznek, hogy az napi 12-16 órát kitölt, akkor viszont megkövetem magam, mert erről nem szólt a kérdés.
#jóutatsokújhaver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!