Tokyoban eleg hetente 30-40 ezer forintnak megfelelo jen, ha csak etelte es kozlekedesre kell koltenem?
Ha gyalog közeledsz és napi egyszer eszel, akkor elég.
A 7 napos JR Pass (bérlet) már önmagában 30k jen (~90k forint).
Ételre is csak akkor elég, ha magadnak főzöl, étteremben azért minimum 1000 jent számolj egy kajára.
Nem ettermezesre gondoltam, magamnak foznek, hosszabb idore megyek:)
A berletet nem tudtam h ilyen draga, koszonom, utana is nezek!
Szívesen :)
A hosszabb idő mit jelent? Mert JR Pass-ból 21 napos a leghosszabb (és nem is feltétlenül érdemes, ha csak Tokióban közlekedsz, nem szállsz shinkansen-re).
Tokióban élek, ha van még kérdésed, szívesen válaszolok.
Ah ertem ,mert nezelodtem a neten es ott azert elerhetobb arak voltak.
3 honapra megyek ki tanulni es az osztondijam heti 10 ezer jen koltopenzt ad kb ,nem tudom kiegeszitesnek mennyir vigyek ,de akkor azt mondjarok h a biztonsag az olyan 30-40 nel kezdodik hetente
Hát a heti 40000 jen azért elég túlzás. Nekem lakbérrel meg rezsivel együtt kerül annyiba. :D
Ha a szállás meg a tanulás helyszíne közti közlekedés meg van oldva, akkor gyakorlatilag csak kajára kell költened, a többi már tőled függ, hogy mennyit akarsz szórakozni. Heti 10k bőven elég ételre, ha nem Kobe marhát eszel minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!