Van olyan szállító cég, aki Japánba is szállít nagyobb csomagokat?
Egy csomagnak legalább 3 mérete van. A 150x150cm nem teljes méret. Lehet 2 centi is meg 20 méter is. És persze szállításnál elég fontos a súly. Plusz a tartalom. Igen, millió szolgáltató van, gyakorlatilag bármelyik futár, vagy vagy szállítmányozással foglalkozó cég elszállítja. Hogy mennyiért? Igazából ez is egy rossz kérdés még, vagyis még mindig hiányzik adat: milyen gyorsan/lassan? És még mindig van hiányzó adat: mit tartalmaz, van-e benne veszélyes, vagy speciálisan kezelendő dolog? Ezt mind-mind meg fogja kérdezni az összes szállítmányozó.
Összességében mondjuk azt, hogy néhányszázezer forint alatt nehezen találsz rá megoldást.
Expressz szállítással ezt nem fogják elvinni (ha meg is tennék, 2-3 millió...) Ez a méret DHL-ből inkább a Global Forwarding (Air vagy Ocean Freight). TNT oldalról special express (néhány viszonylatban nagyon jó árral dolgoznak, nem tudom, hogy a tiéd is beleeshet-e), UPS-nél és Fedex-nél nem tudok ilyen külön részlegről. Esetleg DSV, Kühne+Nagel. WSZL-nek nem tudom, hogy van-e hozzá partner/kapcsolat. Tengeri szállítással Expeditors, Ghibli.
Szerintem őket lehet érdemes megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!