Elmennél a Maldív-szigetekre?
Elmennék, de csak néhány napra egy nagyobb utazás keretein belül. Kifejezetten utálom a pihenős nyaralásokat, a Maldív szigeteken pedig nincs túraútvonal és annyi látnivaló, ami sokáig lekötne. Úgy viszont el tudom képzelni, ha előtte bejártam 1-2 ázsiai országot és utána a Madlív szigeteken pihenek pár napot mielőtt hazajönnék.
Persze ha valaki hozzámvágna egy repülőjegyet nem ellenkeznék, alig van olyan hely a bolygón ahová nem mennék.
Naa, 7-es. Ez olyan csalódottan, szomorúan hangzik. Ne add fel az életed, az álmaid, vágyaid, terveid...
2-es, nem, nem is hallottam arról a nyereményjátékról. De ismerek valakit, aki viszont 4 hónapos világ körüli utat nyert 2 főre, el is mentek a férjével, és nagyon jól érezték magukat. De az óceánjáró hajós utazás volt. Nagyon sok helyre elmentek, ráadásul kvázi ingyen éltek 4 hónapig.
Nem, abszolút nem érdekel, nem az én világom.
1-2 napig tudnék ott ellenni, de az utazás hosszabb lenne akkor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!