A Fülöp-szigetekre utaznék és a beutazás feltétele egy 35 ezer dollár fedezetű, covid megbetegedésre is kiterjedő utasbiztosítás megléte. Hol tudok a legolcsóbban ilyen biztosítást kötni Magyarországon?
Sárga WHO Nemzetközi Oltási Igazolványod már van?
Ha több százezer forintos útra indulsz, nem életszerű a kérdésed.
Első vagyok! Köszi a lepontozást.
1. A külügyi szolgálat oldala nagyon-nagyon-nagyon nem javasolja a beutazást.
A koronavírus egy dolog, de ettől feltétlenül is mindenféle dologhoz köti az ország a belépést. Magyar képviselet nincs is, az ügyeinket a német konzulátuson lehet intézni. Vízum kötelező.
Az említett igazolvány kötelező. És ha minden rendben is van, akkor is előfordulhat, hogy a reptéren megtagadják a belépést.
Az a megjegyzésem is áll, hogy ha ilyenre vállalkozik, miért kell neki a legolcsóbb biztosító?
Egyébként a Netrisket is én írtam. Jó pár opciót beállítottam, hogy mit dob ki, de nem találtam olyant, amelyikben 35 000 dollárig tartalmaz kifejezetten koronavírusra szóló keretösszeget.
5, manilaban van magyar nagykövettség, cebuban is van magyar konzulátus például.
Biztosításnál ott van, hogy pl. 50millió forintig egészségügyi ellátások kezelése, abba beletartozik a covid is szerintem.
Beszéltem a cebuban élő ismerősömmel, azt mondta hogy érdemes olyat választani, biztosítást, ami elfogadott biztosító ott is. Ez itthon az alianz. Az oldalukon olvasható, hogy a kórházi ellátás költségébe bele van foglalva a covid is, mivel az is betegség kategória.
Limitless, tehát 35k fedezve van így vele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!