31! Épp a legnagyobb városokban jártam, úgyhogy nem veszem be, hogy itt fényezed. A legsötétebb hely, ahol valaha jártam és nem éreztem jól magam.
Az erkölcsi szintjük szintén nulla.
Gyereklányokat kényszerítenek férjhez.
32. Ezt most csak es kizarólag neked ;) Egy epizod egy utinaplobol Varanasi-rol. Ide mindenkepp menni fogok :)
Gondolom nem jartal meg itt. Mert teny es valo hogy a 11es valaszodban meg ugy fogalmaztal, hogy sose szeretnel eljutni Indiaba...
Amugy nincs ezzel gond, ha vkit nem erdekelnek a fejlődő orszagok. Van ilyen. De mast attol meg igen. Pl egyik baratom is szeret utazni, de azt mondja hogy ő Europan tulra nem vagyik. Nem is valo mindenkinek.
Mit szóltok egy olyan országhoz, ahova (kiküldetésbe) mész és:
Utazás előtt rengeteg oltást kell kapnod. Kioktatnak hogy ne ülj tömegközlekedési eszközre. Indulás előtt kapsz egy zacskó tablettát azzal, hogy oldj fel minden alkalommal egyet egy adag vízben, tedd bele egy órára amit az utcán vásároltál, és ha ezek után ehető marad, megeheted. Ahol hajbalban zörgésre ébredsz, kinézel a szálloda ablakból, és azt látod, hogy az éjszaka folyamán az utcán meghalt embereket, mint egy kévét dobálják fel egy szekérre, aztán jön egy másik, ami összeszedi az ottmaradt motyójukat, meg némi szemetet takarítás gyanánt.
Egyébként szép ország, és talán sokat változtak azóta a körülmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!