11/37 Kései Sirató válasza:
12/37 anonim válasza:
11: fejbenutazásnál nem érződik a szag SE.... :-DDDD
13/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat, Józsi bácsit valasztottam.
2022. febr. 2. 09:34
16/37 anonim válasza:
Sejtettem, hogy a szokásos világutazónk írta ki a kérdést... :)))
18/37 anonim válasza:
@11 A világ egyik legjobb helye amúgy. Legtöbbször azok szoktak hisztizni, akiknek Görögország már egzotikum, meg akiknek élete tragédiája, ha egy háromcsillagosban nem cserélik naponta a törülközőt. A fejlődő országok nagyon mások, India ezen belül is külön világ.
19/37 A kérdező kommentje:
16. Ki a szokásos világutazótok?
Én igenis hogy el fogok jutni Indiába. Amint enyhülnek valamelyest a korlatozasok.
2022. febr. 2. 10:57
20/37 anonim válasza:
"Arra gondoltam ott kint szivesen kiprobalnam egy helyi egzotikaval."
Egzotikus dolgokat is haza lehet hozni... :)) Bár az AIDS nem számít olyan egzotikusnak itthon sem, de India a 3. legfertőzöttebb ország a világon e tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!