Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Jártakok már a kamcsatka...

Jártakok már a kamcsatka félszigeten?

Figyelt kérdés
És ha igen,mennyire jó turisztikai látványosság van ott?

#Kamcsatka félsziget
2021. okt. 15. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Elég uncsi
2021. okt. 15. 17:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Voltál ott? :D

Milyen célból,hogyhogy voltál ott? :D

2021. okt. 15. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Nem jártam, de elég tapasztalt utazó vagyok és megfordult a fejemben a lehetőség. Kicsit utánanéztem és rájöttem, hogy Ázsia egyik legdrágább desztinációja lenne akkor, ha tényleg élvezni is szeretném és megnézni az említésre méltó természeti látnivalókat. Ugyanis mindenhova helikopterrel lehet eljutni, meg fegyveres túravezetőkkel, terepjárókonvojokkal táborozni. Főleg a gazdag nyugati vadászok imádnak oda járni, mert rengeteg a medve.
2021. okt. 15. 22:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

2

Meló miatt. Vladivostokból hajóztunk át, a belső rész biztos izgi de a közlekedés nem megoldott. A városok meg lehangoló szocreál putrik. Alaszka jobban tetszett.

2021. okt. 16. 17:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de annyira nem is mozgat meg. Ha már orosz távol-kelet, akkor előbb utaznék el mondjuk a Bajkál-tó környékére.
2021. okt. 19. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!