Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Horvátország de hová? Voltam...

Horvátország de hová? Voltam már Vír félszigeten az tetszett, tavaly Zárán voltunk az is jó volt. Hová menjünk idén? Szép strand legyen, de látnivalók és óváros is jó lenne. ;)

Figyelt kérdés
2017. jún. 8. 05:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Menjetek az Isztriára. Pl.Rovinj.
2017. jún. 8. 08:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Porec, Pula és Abbázia (Opatija) is szép, délebbre Trogir, Veli Losinj, Sibenik, Primosten, Omis, Hvar, Vrbnik, Makarska, Korcula, vagy a nagyobb Split, Dubrovnik.
2017. jún. 8. 09:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi Trogír környékén nyaralunk már évek óta egy modern vízparti apartmanban. Mivel délebbre van, ezért itt kiszámíthatóbb és hosszabb a szezon is. Ráadásul hosszú lassan mélyülő -gyerekbarát- strand terül el, közvetlenül a parti apartman előtt.

Autóval kb. öt percre van Trogír óvárosa a piaccal, a bazársorral és a kiköti sétánnyal, de közel van a KRKA park a vízeséseivel.

Pár napja jöttünk haza, és már lehetett fürdeni. Ősszel is visszamegyünk majd ide, mert van még szabi.

(Ha kell esetleg az elérhetősége, privátban elküldhetem.)

2017. jún. 8. 10:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Kérem a privátot és köszönöm. :-)
2017. jún. 8. 11:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Esetleg van itt köztünk olyan aki horgászott is az Adrián?
2017. jún. 26. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!