Nem konkrét időpontra melyik keresővel tudok repülőjáratokat nézni?
Figyelt kérdés
Thaiföldre... Hua Hin városba szeretnék utazni. Mindegyik kereső konkrét napokat kér megjelölésre. Ha pedig megadom, akkor kidobja a nagy semmit. Van olyan oldal, ahol meg tudom nézni hogy az adott városba mikor megy repülő?2021. szept. 4. 13:56
1/5 anonim válasza:
Hát nem tudom te mit nézel, mert ha én rákeresek google flightsszal két random dátumra, akkor kidobja.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát én sem tudom te mit nézel. Mert én is a ggogle flight-al keresek de azt írja ki hogy "Ajjaj! Nincs találat!"
2021. szept. 4. 15:48
3/5 anonim válasza:
Október 8-15. Lufthansával egy átszállással 157400 Ft.
4/5 anonim válasza:
De miért direkt járatokat nézel? Bangkokba van napi 8 csillió gép, utána meg buszozol egy pár órát.
5/5 anonim válasza:
1. Skyscanner
2. Remélem félreértem, és nem egy ózd méretű és jelentőségű városba nézel nemzetközi repülőjáratot. Bangkokba keress, és onnan buszozz, hiszen nincs is talán saját reptere... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!