Elérhető a Bajkál - tó autóval Európából?
11 - igen, MEGINT, ugyanis azokban a kamionos csoportokban amiket követek ugyan ez megy. Valaki nem tud valamit, vagy csak kíváncsi valamire, kérdez, és jönnek az okosok, akik teljes mellbedobással leosztják, ahelyett, hogy tovább lépnének, ha nem tetszik, vagy nem érdekli őket a kérdés. Azokba a csoportokba nem is írok igazán, de itt is ez megy, ahogy látom.
10 - szívesen, tényleg nem én voltam, továbbá nem arra voltam kíváncsi, hogy melyik közlekedési mód biztonságosabb, mert azt pontosan tudom, de a vezetésért élek-halok, a repüléstől viszont félek. :)
De ez mennyire képmutató már.. Félek a magasságtól, meg hogy nincs talaj a lábam alatt. Ez nem a te problémád, hanem az enyém. Az alap kérdés nem erre vonatkozott.
Nekem is van egy csomó minden amitől tépem, de nem kenem mindig mindenki orra alá indokolatlanul.
Arról nem szólt a kérdés, hogy az út milyen nehézségekkel járhat, csak azt kérdezted, hogy lehetséges-e eljutni oda.
Mivel egy nagy darab földterületen van Európa és Ázsia, így természetesen akár autóval is el lehet jutni.
Egy durva számítással is megleptelek, mely szerint bő negyedmillió lenne csak a benzinköltséged.
Ha az ember sorozatban lát egy kaptafára formált kérdéseket, akkor okkal feltételezheti, hogy egy újabb ugyanaz a séma.
A tied is ilyen, ha te voltál az összes többi, ha nem.
Amennyiben a biztonságos utazási lehetőségre vagy kíváncsi, akkor írd azt. Tekintve, hogy ami olvasható volt, az dedót feltételez, vagy trollt, így ennek megfelelő volt a felelet is.
Szerinted a 79%-om az felesleges belepofázásból jött össze?
Egyébként megadtam a választ a kérdésedre.
Igen 260 000 forintodba kerül csak a benzin., és több, mint hétezer kilométer az út. Jó mulatást!
"hiányosan megfogalmazva"
"Elérhető a Bajkál - tó autóval Európából?"
Ezt te fogalmazásnak nevezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!