Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Elérhető a Bajkál - tó autóval...

Elérhető a Bajkál - tó autóval Európából?

Figyelt kérdés

2021. aug. 5. 12:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
2021. aug. 5. 12:39
 2/22 anonim ***** válasza:
86%
Hát egyszerűbb mint hajóval.
2021. aug. 5. 13:03
 3/22 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ugyanaz az idegbeteg kérdező, aki rendszeresen előjön ilyen kérdésekkel.

Soha az életben nem jártál még semmiféle iskolába? Eurázsia nem mond semmit? A kettő egyetlenegy, hatalmas kiterjedésű, egybefüggő terület (A csendes-óceáni szigeteket kivéve persze).

[link]

Tessék: Siófok–Irkutszk 90 óra minimum, 7400 km

Durván negyedmillió a benya csak oda.

2021. aug. 5. 13:39
 4/22 A kérdező kommentje:

4-es: Ez az első kérdésem itt, de úgy látom kár volt feltennem. Persze, én is bevágtam a google-be az útvonalat, csak mivel látom a kamionosok egyszer-egyszer milyen utakon járnak arrafele gondoltam rákérdezek hátha valaki tud valami olyan infót amit én még nem evvel kapcsolatban. Nem gondoltam ez ekkora probléma. Az idegeimmel meg minden rendben, mivel a jogsi miatt elég gyakran voltam pszichológushoz, meg orvosi vizsgára. Érted viszont aggódom, ha ennyire felhúzodb magad egy ilyen kérdésen. :)

2-es: Sose akartam Amerikába menni mivel nincsenek milliárdjaim, meg a repüléstől is félek. Köszi.

2021. aug. 5. 16:21
 5/22 anonim ***** válasza:
84%
Mindig azt írod, hogy ez az első kérdésed:D
2021. aug. 5. 16:22
 6/22 A kérdező kommentje:
Ezt is először írtam. Nagyon tetszik a hely és gondoltam kapok valami hasznos infót, de megint csalódni kellett.
2021. aug. 5. 16:31
 7/22 anonim ***** válasza:
34%
Azért pálmafát vigyél.
2021. aug. 5. 16:32
 8/22 A kérdező kommentje:
Nem értem. Muszáj mindenkinek a pálmafa, meg a tengerpart kívánatos legyen?
2021. aug. 5. 16:33
 9/22 anonim ***** válasza:
85%
Köszi a screenshotot, oké lehet nem te voltál (vagy csak másik accountról) Ettől függetleül de, "hülyének nézlek", ahogy írtad, mert szerinted hány milliószor nagyobb az esélye annak, hogy autóbalesetben meghalsz valahol Szibériában, minthogy lezuhan a repülő?
2021. aug. 5. 16:54
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

MEGINT csalódni kellett? :)

A P255 tudtommal teljesen jól járható, szóval nem hiszem hogy gond lenne. Csak tovább ne menj...

2021. aug. 5. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!