Elérhető a Bajkál - tó autóval Európából?
Szerintem ugyanaz az idegbeteg kérdező, aki rendszeresen előjön ilyen kérdésekkel.
Soha az életben nem jártál még semmiféle iskolába? Eurázsia nem mond semmit? A kettő egyetlenegy, hatalmas kiterjedésű, egybefüggő terület (A csendes-óceáni szigeteket kivéve persze).
Tessék: Siófok–Irkutszk 90 óra minimum, 7400 km
Durván negyedmillió a benya csak oda.
4-es: Ez az első kérdésem itt, de úgy látom kár volt feltennem. Persze, én is bevágtam a google-be az útvonalat, csak mivel látom a kamionosok egyszer-egyszer milyen utakon járnak arrafele gondoltam rákérdezek hátha valaki tud valami olyan infót amit én még nem evvel kapcsolatban. Nem gondoltam ez ekkora probléma. Az idegeimmel meg minden rendben, mivel a jogsi miatt elég gyakran voltam pszichológushoz, meg orvosi vizsgára. Érted viszont aggódom, ha ennyire felhúzodb magad egy ilyen kérdésen. :)
2-es: Sose akartam Amerikába menni mivel nincsenek milliárdjaim, meg a repüléstől is félek. Köszi.
MEGINT csalódni kellett? :)
A P255 tudtommal teljesen jól járható, szóval nem hiszem hogy gond lenne. Csak tovább ne menj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!