Akik kifejezetten Debrecenbe, vagy a környező falvakba költöztek és kedvelik, v. szeretik a várost és az alföldi részeket - ismertek ilyen embereket, netalán családokat? Leírnátok néhány sorban mi VONZÓ és esetleg mi TASZÍTÓ a várossal kapcsolatosan?
Hegyvidékről, több kirándulási lehetőséggel bővelkedő részről költöznék a cívis városba.
Azt szeretném tudni mennyire élhető hely Debrecen és környezete (a kiváló közbiztonságot már olvastam - kérdés melyik környező falura, kisvárosra igaz ez, vagy csak Debrecenre), mennyire vannak hangulatos, régies, szép utcák - a belvároson kívül is?
Illetve mennyire vannak szakmunkákra igények a lakosság részéről akár a városban, akár a várost övező kisvárosokban (Hajdúszoboszló, Hajdúböszörmény, Mikepércs például)?
Hidegburkolásra és szobafestésre/mázolásra. Mennyire lehet ezekkel "kezdeni" nálatok?
Én pl Debrecentöl egy 20 km re lakok Hajdusámsonban
fél óránként jár a busz és kb egy 40 perc míg beér debrecenbe.
Szia!
"Azt szeretném tudni mennyire élhető hely Debrecen és környezete (a kiváló közbiztonságot már olvastam - kérdés melyik környező falura, kisvárosra igaz ez, vagy csak Debrecenre), mennyire vannak hangulatos, régies, szép utcák - a belvároson kívül is?
Illetve mennyire vannak szakmunkákra igények a lakosság részéről akár a városban, akár a várost övező kisvárosokban (Hajdúszoboszló, Hajdúböszörmény, Mikepércs például)?
Hidegburkolásra és szobafestésre/mázolásra. Mennyire lehet ezekkel kezdeni nálatok?"
Debrecen úgy jó hely, hogy nincs se hegye, sem folyója.
Ezt kevés város mondhatja el magáról.
Mi lenne, ha még hegyei és esetleg folyója is kenne?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!