Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Na lehet már a Wu-Hani halpiac...

Na lehet már a Wu-Hani halpiacról vásárolni?

Figyelt kérdés

Konísú Á! Üdvözlet!

Itt vagyok Wu-Hánba, halpiacon nincs már vírus ugye? Tenyleg innen indult a korona?

#Halpiac, wu-han, korona vírus, szilvaszemű #Made in csájná
2021. máj. 24. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Konisú á?

Ha konnichiwa akart lenni, az speciel japánul van, Wuhan pedig Kína része. Másik ország, másik nyelv.

.....

Mondanám, hogy rakasd át a humorba, de nem vicces.

2021. máj. 24. 10:22
 2/5 D. Brasco ***** válasza:
97%
Kár lenne átrakni a humorba,mert oda vicces dolgokat szoktak írni ez meg csak simán szar......
2021. máj. 24. 12:35
 3/5 A kérdező kommentje:
A Kérdés komoly, de köszi a kioktatást, egyébként hasznos is volt az első válasz, hiszen én, még ha ez engem minősít akkor sem tudtam,. hogy a kínai és a japán nyelv nem ugyanaz. Nem humornak szántam és köszönöm a választ, így akkor kinában nem köszönök igy, már ertem miert neztek tegnap e köszönés miatt furán rám. :)
2021. máj. 24. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ez akkor is egy szar kérdés. Inkább töröld.
2021. máj. 24. 14:59
 5/5 anonim válasza:
100%
Szerintem vicces 😂 mármint a válaszok...Nyugi, nem a ti hibátok, én vagyok ilyen primitív, de akkor is jót röhögtem 😂😂😂
2021. máj. 29. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!